AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MiVia Essential 350

Zobraziť katalóg
MiVia Essential 350
3,2 6 hodnotení
Fitness náramok - Displej 0.48", snímač tepovej frekvencie, vitálnych aktivít, monitoring spánku, bluetooth 4.0, výdrž až 5 dní, IPX7
Kód:  PP325 Produktové číslo:  5262N5390003

MiVia Essential 350

Chcete začať žiť v dnešnej hektickej dobe zdravým životným štýlom, ale neviete ako začať? Ideálnym začiatkom by pre vás mohla byť kúpa tohto športtesteru, ktorý je vybavený inovatívnymi technológiami, ktoré vám pomôžu k lepšiemu životu. Je jedno, či ste športovými nadšencami alebo so zdravým životným štýlom ešte len začínate, tento náramok bude merať všetky vaše aktivity, aby ste ich mali pod kontrolou. Ako vôbec prvý športtester je vybavený zabudovaným senzorom EKG a technológií NASA EMD Technology, ktorá zobrazuje srdcový tep presnejšie než akýkoľvek optický monitor srdcového tepu. 

Kľúčové vlastnosti

  • náramok je vybavený presným EKG snímačom
  • EKG snímač vás po priložení prsta informuje o vašom skutočnom biologickom veku
  • s funkciou Breath Training sa naučíte správne a efektívne dýchať
  • náramok začne vaše aktivity sledovať, akonáhle budete v pohybe po dobu minimálne 10 sekúnd
  • nebudete ochudobnení ani o informácie o kvalite vášho spánku
  • vďaka kompatibilite s aplikáciami ako WhatsApp, Messenger, Skype a Twitter vám neunikne žiadna správa

Spoľahlivý a presný EKG snímač

Nasaďte si tento ľahký a tenký náramok na ruku a majte svoj životný štýl pod kontrolou. V náramku je zabudovaný senzor EKG, ktorý je rovnako presný ako senzory v lekárskych prístrojoch, preto sa môžete tešiť na vždy presné informácie o vašom srdcovom tepe. Pokiaľ na senzor EKG položíte svoj prst po dobu 30 sekúnd až 2 minút, dozviete sa svoj Health & Body Index (zdravotné a telesný index). Vďaka tomu sa dozviete svoj skutočný biologický vek. Pre zlepšenie vášho zdravotného stavu je tiež dôležité správne dýchanie. Funkcia Breath Training vás to naučí. Pomocou aplikácie MiVia Essential môžete pracovať s tromi úrovňami dychového cvičenia, aby ste zvýšili úroveň energie, znížili stres a lepšie spali. 

Dostatok pohybu a zdravý spánok

Akonáhle sa pohybujete viac ako 10 sekúnd, náramok začne vaše aktivity zaznamenávať. Všetka vaša aktívna fyzická činnosť je dôležitá pre zníženie úrovne stresu, preto je potrebné vaše denné aktivity sledovať a zvyšovať ich. Súčasťou zdravého životného štýlu je aj kvalitný spánok. Aj o ňom vás váš náramok informuje a môže zaznamenané informácie uložiť do spánkového denníka v aplikácii MiVia. Všetky informácie zaznamenané náramkom uložíte do telefónu pomocou aplikácie MiVia 5 Essential. Náramok toho ale zvládne viac. Keďže je kompatibilný s aplikáciami WhatsApp, Facebook Messenger, Skype a Twitter, nikdy vám neunikne nová správa ani prichádzajúci hovor. Aby ste mohli svoje aktivity vykonávať s patričným štýlom, je k náramku dodávané tričko zdarma. 

 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
25 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

měří to i kroky nebo jen tep?

Dobrý den, dnes jsem u Vás zakoupil tento náramek a nemůžu ho sprovoznit na svém telefonu (huawei P8 lite) při párování jsem se držel návodu, ale nedokázalo se to spojit. Je možná nějaká podpora? Díky.

Dobry den, mohu jit s naramkem plavat??diky

Mohl bych se zeptat, jak náramek zobrazuje notifikace? Ukazuje např. jméno volaného? Případně jméno dotyčného, který mí zaslal zprávu např. na WhatsApp? Nebo jen pouze ikonu, že se mám podívat do aplikace na mobilu? Děkuji

Dobrý den, rád bych věděl, zda MiVia Essential 350 má měření tepové frekvence kontinuelní, tedy měří stále a zda data o tepové frekvenci umí sdílet v reálném čase (např přes Bluetooth) i s jinými aplikacemi ( Endomondo, Runtastic atd) ve smartphonu s Androidem.

dobry den muzu se zeptat jestli je naramek vodeodolny a do kolika metru

Přístroj si vymýšlí ušlé kroky. Lze přístroj zkalibrovat??? Například vyjdu schody do 1. patra a přístroj mi ukáže 600 kroků.. což je nepravda.

Dobrý den, lze zakoupit náhradní gumovou krytku na napájení? Asi po dvou týdnech nošení se mi obě z ruky ztratily. Díky.

Dobrý den, měří náramek ekg i při spánku po celou noc (jako např. Mio fuse) a v jaké frekvenci -jak často? Jakou verzi android potřebuji mít v mobilu. Děkuji

dobrý den, musím mít při používání náramku u sebe stále mobil, např. při běhu nebo při cvičení ve fitnes?

123
Diskusia a poradňa k MiVia Essential 350
Príslušenstvo pre MiVia Essential 350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiVia Essential 350 black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio MiVia Essential 350.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií