AD homeoffice AD homeoffice

Nash Cube

Zobraziť katalóg
Nash Cube
Taška – unikátny systém, vďaka jednoduchému rozloženiu sa pohodlne vojde pod ležadlo a šetrí tak miesto, maximálna variabilita, rozmery: 35×55×55cm
Kód:  JVR071141 Produktové číslo:  5055108933595

Nash Cube

Veľmi praktická taška Nash Cube je určená na prenos rybárskeho náradia. Taška je vďaka svojej maximálnej variabilite naozajstným lídrom na trhu – pomocou zipsov je možné ju rozdeliť na tri samostatné sekcie. Vďaka svojmi jednoduchému rozkladaniu je vhodná na uloženie pod ležadlom, ušetrí tak priestor v bivaku a iným menších prístreškoch. Taška Nash perfektne sedí na rybársky vozík a zlepšuje tak jeho stabilitu. Ponúkne dostatočný priestor na uloženie Box Logix – Large Tackle Box alebo TT Rig Station. Je vyrobená z pevného odolného materiálu, ktorý je na namáhaných miestach ešte zosilnený. Vystužený plecný popruh poslúži na jednoduché prenášanie.

Kľúčové vlastnosti tašky Nash Cube

  • Vyrobená z pevného odolného materiálu
  • Veľká hlavná komora
  • Tri rozložiteľné zip On/Off sekcie
  • Dve polovičné vystužené sekcie
  • Izolované priehradky na zips
  • Rozmery 35 × 55 × 55 cm

Jedinečné spracovanie tašky Nash

Taška Nash Cube je navrhnutá tak, aby čo najlepšie poslúžila svojmu účelu. Dá sa rozdeliť na tri samostatné zipsom opatrené diely. Každá časť má vlastné pútka, aby sa dala použiť jednotlivo. Taška ponúkne dve termo vrecká, ktoré udržia krmivo čerstvé. Vďaka malým vrecúškam potom budete mať všetko prehľadne uložené. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nash Cube
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Cube.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií