Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Nash Medium Bits Pouch

Zobraziť katalóg
Nash Medium Bits Pouch
Puzdro – na uloženie rybárskych drobností a bižutérie, maximálne univerzálne, malé sieťované vrecko na vnútornej strane veka, rozmery: 8×15×8cm
Kód:  JVR051155 Produktové číslo:  5055108933212 Stránky výrobcu
Nash Medium Bits Pouch Predaj skončil

Nash Medium Bits Pouch

Hľadáte pre svoje rybárske výpravy špeciálne puzdro na uloženie drobností a bižutérie? Ak áno, tak práve pre vás je tu Nash Medium Bits Pouch. Tento skvelý pomocník je vybavený kvalitným vodotesným dnom, takže je vhodný aj pre uloženie pod ležadlo. Rybári si puzdro Nash Medium Bits Pouch obľúbili najmä preto, že je maximálne univerzálne, takže majú všetko potrebné vybavenie ihneď po ruke. Hlavná komora obsahuje odnímateľnú prepážku a dokonalosť podčiarkuje malé sieťované vrecko na vnútornej strane veka!

Kľúčové vlastnosti puzdra Nash Bits Pouch Medium

  • Na uloženie rybárskych drobností a bižutérie
  • Maximálne univerzálne
  • Malá sieťovaná kapsička na vnútornej strane veka
  • Rozmery 8 × 15 × 8 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Medium Bits Pouch.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií