AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Nathan HyperBrite Strobe blue

Zobraziť katalóg
Nathan HyperBrite Strobe blue
Blikačka bežecká, malá, výkonná, viac ako 30 hod. svietenia, jednoduché pripínanie na opasok a odev, IPX4 - vysoká ochrana proti vode (dažďu)
Kód:  SPTms1892 Produktové číslo:  717064913633
Nathan HyperBrite Strobe blue Predaj skončil

Nathan HyperBrite Strobe blue

Malý ale veľmi dôležitý spoločník, pri vašich športových aktivitách za zhoršených viditeľných podmienok. Minimalistické rozmery výkonného LED stroboskopu spoločnosti Nathan určite oceníte. Pripnete ho jednoducho kamkoľvek, takže budete vždy dobre vidieť. O to sa stará praktické pripínanie na opasok a odev. Doprajte si dôležitú viditeľnosť a bezpečnosť v jednom, vďaka obstaraniu tohto športového doplnku. Používateľov určite poteší odolnosť voči nepriazni počasia. Výrobok spĺňa IPX4 krytie a nezľakne sa tak ani dažďa alebo snehu.

Kľúčové vlastnosti

  • Bežecké bezpečnostné svetlo
  • Malé rozmery
  • Výdrž až viac ako 30 hodín prevádzky
  • Praktické pripínanie na opasok a odev
  • IPX4 - vysoká ochrana proti vode
  • Zelené farebné vyhotovenie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nathan HyperBrite Strobe blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan HyperBrite Strobe blue .
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií