Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black

Zobraziť katalóg
Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black
Baterka bežecká, ručná, extra výkonná, červené LED svetlo vzadu, ergonomický pásik na ruku, dobíjanie USB káblom, až 12 hod. svietenie, záchranná siréna, IPX4
Kód:  SPTms1899 Produktové číslo:  717064908912
Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black Predaj skončil

Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black

Bežecká baterka Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black s integrovaným pásikom na rameno alebo nohu je určená pre bežcov alebo atlétov, ktorí športujú v horších svetelných podmienkach. Baterka svieti 24-stupňovým kužeľom, ktorý sústreďuje svetlo priamo na cestu pred vami.

Jasné biele LED svetlo s tromi úrovňami jasu osvetlí bezpečne vašu bežeckú trasu. Zadná strana baterky obsahuje červené LED diódy, takže ste vidieť aj zozadu. Baterka vydrží na najnižšej úrovni osvetlenia až 12 hodín. Opätovné dobitie zaberie cca 6 hodín. K dispozícii je aj bezpečnostná siréna priamo na madle batérie.

Hlavné prednosti

  • Ergonomický tvar na pohodlné svietenie
  • Predné i zadné LED osvetlenie
  • Bezpečnostná siréna
  • Dosah osvetlenia až 67 metrov
  • Maximálna výdrž cca 12 hodín
  • Plné dobitie za 6 hodín

 

Obsluha baterky

Na zapnutie stlačte napájacie tlačidlo na rukoväti po dobu 2-3 sekúnd. Ak chcete nastaviť rôzne režimy osvetlenia,   stačí znovu použiť napájacie tlačidlo. Na vypnutie ho podržte po dobu 2-3 sekúnd.

V prípade dobíjania použite priložený USB kábel a pripojte ho na krytý napájací port na hornej strane baterky. Nabíjanie indikuje červená LED dióda. Po dobití zmení farbu na zelenú. Následne odpojte baterku od napájania a vráťte krytku napájacieho konektora späť.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 300 Handfackel Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 300 Handfackel Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nathan Zephyr Fire 300 - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií