Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

New Direction K9 Purple

Zobraziť katalóg
New Direction K9 Purple
Hlásič záberu, vrátane uší a silikónového puzdra, fialový
Kód:  RYBND04 Produktové číslo:  0601209550985

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

New Direction K9 Purple

New Direction K9 je samostatný signalizátor záberu dodávaný vrátane dvoch kusov vysoko svietivých diód tzv. uší vo fialovej farbe. Diódy sú umiestnené po stranách zariadenia, vďaka čomu je zaručená skvelá viditeľnosť v rozsahu 180 stupňov. Signalizátor ponúka množstvo ďalších funkcií, bez ktorých sa pri rybárčenie nezaobídete. Tento model je tiež vybavený bezdrôtovou technológiou Bluetooth, ktorá umožňuje vzdialenú reguláciu prostredníctvom špeciálnej aplikácie, ktoré si nainštalujete na váš chytrý telefón alebo tablet. Dosah je až 30 metrov v ideálnych podmienkach. Napájanie je zabezpečené dvojicou batérií typu CR2.

kľúčové vlastnosti

  • vodeodolný
  • Protišmykové výstelky pre uloženie prútov
  • pogumovaný povrch
  • Dosah Bluetooth až 30 metrov
  • nočné prisvetlenie
  • Dodávané vrátane dvoch diód tzv. uší

Už vám neunikne žiadny úlovok

Nastaviť si môžete hneď 7 úrovní tónu. Nechýba ani funkcia "mute" s automatickým návratom po 30 sekundách do pohotovostného režimu. Túto funkciu ocenia predovšetkým pri rovnanie vlasca alebo pripínanie swingeru. Zvoliť si môžete tiež až 10 úrovní citlivosti, rovnako tak ako hlasitosti. Zvuk je možné tiež úplne vypnúť. Veľmi praktické je aj nočné presvetlenie v modrej farbe. Uši sú snímateľné pre stabilizáciu prútov pri bočnom rybolovu a prudkých záberoch. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre New Direction K9 Purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si New Direction K9 Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Új irány K9 Lila.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií