Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Niceboy X-Fitpolo Black

Zobraziť katalóg
Niceboy X-Fitpolo Black
4,0 93 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, meranie vzdialenosti, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, hodnota vodotesnosti Water resistant, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  SPTncb01 Produktové číslo:  8594182423310 Stránky výrobcu

Niceboy X-Fitpolo Black



Kľúčové vlastnosti fitness náramku Niceboy X-Fitpolo (čierny) 

  • Krokomer, meranie prejdenej vzdialenosti a doby pohybu 
  • Priame merania srdcového tepu 
  • Počítanie spálených kalórií 
  • Mobilná aplikácia pre Android aj iOS v českom jazyku
  • Upozornenie na telefónne hovory, SMS a správy z ďalších aplikácií 
  • Vodotesnosť podľa normy IP67 
  • Monitoring spánku a budík 
  • Upozornenie na príliš dlhú dobu nečinnosti 
  • OLED displej 0,66" 
  • Čierna farba 

Elegantný a odolný fitness náramok Niceboy X-Fitpolo 

Fitness náramok Niceboy X-Fitpolo je vyrobený z príjemným materiálov zaručujúcich jeho pohodlné nosenie. K ešte lepšiemu komfortu z nosenia prispieva aj fakt, že fitness náramok má nízku hmotnosť, a tak ho na ruke takmer nepocítite. Náramok má prachotesné a vodotesné krytie podľa normy IP67 a preto ho môžete nosiť bez obáv kamkoľvek. Všetky namerané dáta a ďalšie údaje sa vám zobrazia na prehľadnom OLED displeji s veľkosťou 0,66". Dôležitým benefitom je aj ohromná výdrž na jedno nabitie – až 8 dní. 


 Všetky dáta pre zdravý životný štýl 

Ak vás zaujíma, ako sa celý deň máte a akí ste aktívni, tak by mal byť tento fitness náramok vaším favoritom. V náramku nájdete krokomer, ktorý meria dobu pohybu a dennú prejdenú vzdialenosť. Nemôže chýbať ani meranie tepovej frekvencie na zápästí a výpočet spálených kalórií. Náramok sa vás snaží proaktívne udržať v pohybe a to tak, že vás upozorní ak ste príliš dlhý čas nečinní. 


Notifikácia z mobilného telefónu 

S fitness náramkom Niceboy X-Fitpolo už nebudete musieť neustále šmátrať vo vrecku po svojom telefóne, aby ste sa pozreli, kto vás hľadá alebo čo je nové. Náramok dokáže sprostredkovať na svojom displeji všetky upozornenia, ktoré dostanete na svoj telefón (SMS, hovory, notifikácia z aplikácií apod.). 

Inteligentné funkcie fitness náramku X-Fitpolo 

Vďaka dobre spracovanej aplikácii Fitpolo pre iOS a Android sa možnosti náramku ešte podstatne rozširujú. Aplikácia vám poskytne detailné informácie a štatistiky o vašej dennej aktivite. Fitness náramok tiež dokáže analyzovať kvalitu vášho spánku a určí, koľko času prespíte v hlbokom i ľahkom spánku. Samozrejmosťou je aj funkcia budíka, ktorá vás prebudí jemnými vibráciami do nového dňa. Mobilná aplikácia je v českom jazyku. 

Obsah balenia 

  •  Fitness náramok Niceboy X-Fitpolo 
  •  Nabíjací USB kábel 
  •  Návod na obsluhu 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, Android 4.3 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, Android 4.3 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
26 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě 1) jestli je náramek v češtině (nikoliv jen aplikace), s touhle informaci jsme se doposud nesetkala. Popřípadě prosím o doporučení jiného náramku, který je kompletně v češtině. 2) jde náramek spárovat s mobilním telefonem samsung galaxy ace 2 ? Děkuji

Funguje náramok aj samostatne bez prepojenia na mobil ? ak by som ho chcel využívať bez mobilu ?

Lze vyměnit řemínek a pokud ano jaká je jeho cena.

Co mam delat kdyz pripojim nabijecku a oni jen blykaji ,ale nenebijeji. Co mam delat ?

Dobrý den, mam tento náramek a manželce chci pořídit stejný. Chci se zeptat, jestli se nebudou míchat naměřená data do mobilu? Jako že má data aby se nezamichala manželce do jejího mobilu a naopak. Děkuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda náramek funguje s aplikací Sleep as Android: Odkaz do neznáma , případně zda má nějakou vlastní s grafy spánku?? Zadruhé na jakém principu vyhodnocuje spánek? srdeční tep nebo pohyb ruky nebo kombinace obojího? Děkuji moc

Dobrý den, Přes jakou aplikaci se páruje telefon? Do jaké hloubky se s náramkem můžu potopit? Děkuji.

Dobrý den, náramek se mi nechce spojit s telefonem Huawei P8 lite. Podle všech nároků by se spojit měl, ale aplikace se tváří, že se spojuje a nic. Přitom telefon náramek vidí. Poradí někdo ?

Dobrý den, je měření tepové frekvence měřeno kontinuálně? Děkuji

Dobrý deň, hodinky nemerajú pulz, stále pri nastavení na meranie, len svieti symbol srdca a - -. Ani po niekoľkých minútach nič nenamerajú. Kde je problém? Všetko ostatné ako krokomer, čas ukazujú pomerne presne.

123...
Diskusia a poradňa k Niceboy X-Fitpolo Black
Príslušenstvo pre Niceboy X-Fitpolo Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy X-Fitpolo Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy X-Fitpolo Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy X-Fitpolo Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy X-Fitpolo, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií