Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE

Zobraziť katalóg
Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE
4,5 4 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 100kg, biela farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 40 km, kapacita batérie 10.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.5kg
Kód:  NINE35 Produktové číslo:  8719324556965

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Ak sa chystáte zaobstarať si elektrickú kolobežku, ktorá bude vynikať svojím výkonom, odolnou konštrukciou a okrem iného bude tiež pastvou pre oči, potom ste správne narazili na túto Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway. E-kolobežka je veľmi robustná a pritom ľahká, ľahko ju zložíte pár jednoduchými pohybmi. Pri modeli elektrokolobežky MAX G30LE vás nadchne vynikajúci dojazd až dlhých 40 km, stúpanie až do 20 % sklonu a jazda pri maximálnej povolenej rýchlosti 25 km/h. Hladkú a pohodlnú jazdu zaistia 10" bezdušové pneumatiky, u ktorých sa nemusíte báť defektu ani jazdy po dlažobných kockách. Vyberať budete môcť hneď z 3 jazdných režimov a dokonalý prehľad o jazdných údajoch vám poskytne LED displej. A k tomu všetkému určite oceníte tiež optimalizovaný tempomat a maximálnu bezpečnosť s dvojitým brzdným systémom elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

  • Nová elektrokolobežka od spoločnosti Segway-Ninebot s robustnou konštrukciou, vysokým výkonom a originálnym dizajnom v bielo-sivom vyhotovení s oranžovými prvkami
  • Motor s vysokým výkonom 350 W zaistí rýchlu akceleráciu
  • Elektrická kolobežka MAX G30LE disponuje vysokokapacitnou 367 Wh batériou (10 200 mAh)
  • BMS inteligentná správa batérie pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperuje prebytočnú energiu späť do batérie
  • E-kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE dokáže ísť maximálnou povolenou rýchlosťou 25 km/h
  • Dojazd až 40 km
  • Zvládne až 20 % stúpanie do kopcov
  • Maximálna stabilita a vysoké zrýchlenie zabezpečené pohonom zadného kolesa
  • Vylepšená technológia tempomatu, akú nájdete napr. v automobiloch
  • Výber z 3 režimov jazdy: Eco, Standard a Sport
  • Prehľadný LED displej poskytuje informácie o jazdných údajoch a stave batérie
  • Možnosť prepojenia kolobežky KickScooter MAX G30LE s mobilnou aplikáciou Segway-Ninebot
  • Dvojitý brzdný systém (bubnová brzda u predného kolesa a elektronická E-ABS u zadného kolesa) pre maximálnu bezpečnosť
  • Predný LED svetlomet s vysokým jasom a výkonom 2,5 W
  • Schopnosť rýchleho zloženia elektrickej kolobežky MAX G30LE pár jednoduchými pohybmi
  • 7" široká nášľapná plocha kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE je vybavená protišmykovou vrstvou a chránená vodoodolným stupňom IPX5
  • Viacvrstvové bezdušové pneumatiky s veľkosťou 10" eliminujú riziko defektu
  • Odolná a pritom ľahká konštrukcia s váhou len 17,5 kg

Ninebot KickScooter MAX G30LE - Robustná, výkonná a napriek tomu veľmi ľahká elektrokolobežka

Nová elektrická kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway v sebe spája prednosti, ako je špičkový dizajn, vysoký výkon a robustná konštrukcia, takže vám dopraje nevídaný zážitok z jazdy. S týmto modelom MAX G30LE si užijete jazdu až maximálnou povolenou rýchlosťou 25 km/h, a bez problémov s ňou precestujete okolie aj ďaleko za mestom, pretože disponuje dlhým dojazdom až 40 km. Napriek svojej robustnosti je kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE veľmi ľahká a ľahko sa skladá, jej dojazd vás teda nijako neobmedzuje v objavovaní nových miest, lebo kolobežku ľahko zložíte a pokračujete v ceste za obzor autom alebo hromadnou dopravou.


Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

MAXimalizujte svoj zážitok z jazdy s novou MAX G30LE

  • MAXimálna funkcia

S e-kolobežkou MAX G30LE dosiahnete maximálnu rýchlosť až 25 km/h a bez obáv vystúpite aj do 20 % kopcov.

  • MAXimálny dojazd

Vďaka motoru so silou 350 W v kombinácii s 367 Wh vysokokapacitnou batériou ľahko prejdete až 40 km.

  • MAXimálny vzhľad

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE vás nadchne svojim nadčasovým geometrickým dizajnom v štýlových farbách ľadovo bielej a antracitovo sivej.

  • MAXimálne pohodlie

Vo výbave kolobežky sú tiež viacvrstvové 10" pneumatiky, s ktorými zdoláte aj nerovný terén a riziko defektu sa znižuje na minimum.

Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Jednoduché a rýchle zloženie kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE

Pokiaľ práve nebudete chcieť elektrickú kolobežku Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway používať na jazdenie, jednoduchými pohybmi ju rýchlo zložíte. Zmestí sa tak krásne do kufra auta alebo poskytne maximálne pohodlie pri prevoze v autobuse či vlaku. Robustný skladací mechanizmus kolobežky MAX G30LE je odolný a úplne bezpečný.




Pneumatiky, ktoré vás nezradia

Model elektrokolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE disponuje veľmi modernými bezdušovými pneumatikami, ktoré výrazne znižujú riziko defektu. Pneumatiky sa skladajú hneď z niekoľkých vrstiev, vrátane vrstvy samoopravného gélu, vďaka čomu šanca na ich prepichnutie klesá na minimum. Navyše si vzhľadom na ich veľkosť 10" a nízky tlak užijete na e-kolobežke Ninebot KickScooter MAX G30LE maximálne pohodlnú jazdu aj na nerovnom teréne, ako napr. pri prechádzaní dlažobnými kockami.


Inteligentná správa batérie BMS u e-kolobežky MAX G30LE

V spoločnosti Segway-Ninebot sa už viac ako 7 rokov nepretržite vyvíja technológia inteligentnej správy batérie BMS, pričom ich prax s viac ako 300 miliónmi batérií je zárukou ich kvality. Takúto inteligentnú správu batérie BMS nájdete samozrejme aj u elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway a môžete sa tak tešiť na veľmi dlhú životnosť batérie, to najvyššie bezpečie a presné a aktualizované údaje o stave batérie.

Vysoký výkon v kombinácii so zadným náhonom

So silným motorom s výkonom 350 W elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE vás čaká jazda plná adrenalínu! Očakávať tak môžete dynamické zrýchlenie. S kolobežkou MAX G30LE je tak zaistená výborná stabilita, energetická účinnosť a bezproblémové stúpanie až do 20 % kopcov.

Komfortné ovládanie a perfektný prehľad na LED displeji

U elektrickej kolobežky MAX G30LE nikdy nestratíte prehľad nad dôležitými údajmi o vašej jazde. LED displej vám poskytne všetky informácie o aktuálnom stave batérie, rýchlosti jazdy alebo Bluetooth pripojení. Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway disponuje hneď 3 jazdnými režimami. Jednoduchým dvojitým kliknutím na spínacie tlačidlo si zvolíte mód, aký vám bude zrovna vyhovovať. Na výber máte z režimov Eco, Standard alebo Sport.

Inteligentný režim jazdy s vylepšenou technológiou tempomatu

Pokiaľ vám model elektrickej kolobežky KickScooter MAX G30LE stále nepríde dostatočne moderný, prekvapí vás ešte svojím optimalizovaným tempomatom, ktorý sa bežne používa v automobiloch. Kolobežka MAX G30LE tak jazdí prakticky sama - unikátny algoritmus a integrované ovládacie prvky sa postarajú o inteligentný režim jazdy s minimálnou možnou spotrebou energie a udržiavanie požadovanej rýchlosti. Cestovanie s touto elektrokolobežkou Ninebot KickScooter MAX G30LE už nemôže byť jednoduchšie!



Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Výkonný predný LED svetlomet

Pri modeli elektrokolobežky MAX G30LE sa môžete tešiť na vylepšený LED svetlomet s výkonom 2,5 W a vysokým jasom, takže budete mať vždy dokonalý prehľad nad cestou pred vami. Tento predný svetlomet zvyšuje aj aspekt bezpečnosti, lebo vás chodci a ostatní účastníci premávky ľahšie zbadajú bez toho, aby ste ich však oslňovali.

Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Dvojitý systém bŕzd e-kolobežky MAX G30LE

Maximálne bezpečie s elektrickou kolobežkou Ninebot KickScooter MAX G30LE zaisťujú hneď dve brzdy, a to brzda bubnová u predného kolesa a brzda elektronická E-ABS u zadného kolesa. Ovládanie brzdného systému elektrokolobežky prebieha rovnakou pákou.

Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Pohon zadného kolesa a stúpavosť až 20 %

S touto elektrickou kolobežkou MAX G30LE vás už nič nezastaví ani pri jazde do kopca. Zariadenie totiž zvládne stúpať aj do 20 % sklonu. Zadný náhon sa postará o ešte lepšiu akceleráciu, stabilitu a prívetivú spotrebu energie.


Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Široká nášľapná plocha s IPX5 ochranou

Platforma kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway je so svojou 7" šírkou veľmi priestranná a poskytne to najväčšie pohodlie aj pri dlhých jazdách. Aby ste sa na kolobežke cítili bezpečne a komfortne, je nášľapná plocha vybavená protišmykovým povrchom so zvýšeným kontaktným trením a stupňom ochrany IPX5, vďaka ktorému sa o e-kolobežku MAX G30LE nemusíte báť ani pri nepriazni počasia. (Neodporúča sa však cielené prechádzanie kalužami.)

Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

E-kolobežka Ninebot KickScooter MAX G30LE rekuperuje nevyužitú energiu späť do batérie

Moderný brzdový systém elektrickej kolobežky MAX G30LE vám poskytne ešte dlhší dojazd pomocou rekuperácie energie späť do batérie. Táto regeneratívna schopnosť kolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE tiež zníži opotrebovanie bŕzd.

Ninebot KickScooter MAX G30LE by Segway

Sledujte svoje dáta z jazdy cez mobilnú aplikáciu

Prostredníctvom integrovaného Bluetooth rozhrania elektrokolobežky Ninebot KickScooter MAX G30LE môžete model prepojiť s mobilnou aplikáciou Segway-Ninebot a okrem bezdrôtovej aktualizácie firmvéru KickScooter OTA ju využiť aj na sledovanie svojich jazdných dát.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Nosnosť
100 kg Hotovo!
Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!
Šírka nášľapu
17,78 cm Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Tempomat, Displej, E-ABS Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
100 kg Hotovo!
Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!
Šírka nášľapu
17,78 cm Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Tempomat, Displej, E-ABS Hotovo!
Brzdový systém
Elektronická brzda, Bubnová brzda Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
254 mm (10 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
254 mm (10 ") Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
20 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
40 km Hotovo!
Kapacita batérie
10,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
10" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pěkný den. Má tato běžka integrovanou nabíječku?

Dobrý den.Zajímalo by mne proč tato koloběžka Ninebot má dojezd jen 45 Km a přitom má motor gen. 2 a kapacitu baterie stejnou jako u G 30 která má dojezd cca 60 Km??

Dobrý den, zajímalo by mě nosnost, délka koloběžky a celkově více parametrů. Děkuji

Dobrý den, prosím, jak se na koloběžce nastaví / aktivuje tempomat? V popisu je tato funkce zmiňována, ale v manuálu k tomu není žádná informace. A ani na koloběžce a ani v aplikaci jsem tuto funkci nenašel. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE
Príslušenstvo pre Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií