Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ninebot eKickscooter ZING E10

Zobraziť katalóg
Ninebot eKickscooter ZING E10
Elektrická kolobežka s výkonom 200 W, nosnosť 50kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 16 km/h, dojazd až 10 km, kapacita batérie 2.55 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 8.5kg
Kód:  NINE33 Produktové číslo:  8719324556736 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot eKickscooter ZING E10

Elektrická kolobežka Ninebot eKickScooter ZING E10

Len tak sa prejsť pre radosť či doraziť na modernom prostriedku do školy? Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter ZING E10 by Segway deťom a mládeži otvorí celkom nové možnosti cestovania! Mládežnícka kolobežka ZING E10 bola navrhnutá tak, aby svojou ľahkou konštrukciou, úzkym telom a skladacím systémom umožnila ju bez ťažkostí prenášať v jednej ruke, alebo aj ľahko prevážať vo verejnej doprave. Kolobežkou dosiahne maximálnu rýchlosť 16 km/h a má dojazd až 10 km. Ambientné podsvietenie podvozku sa mení podľa voľby jedného z troch jazdných režimov. Predný tlmič, nízke ťažisko alebo ergonomické rukoväte zaistia vašim deťom maximálne pohodlie pri jazde. Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter ZING E10 je pre svoju prepracovanosť do posledného detailu, kvalitným materiálom a zázemiu prémiovej značky, jednou z najlepších volieb pre detskú elektrokolobežku s pomerom cena/výkon.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot eKickScooter ZING E10

  • Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter nového detského radu ZING od spoločnosti Segway-Ninebot pre mládež
  • Odporúčaný vek sa pohybuje medzi 8 – 14 rokmi (maximálna nosnosť 50 kg)
  • Motor s výkonom 200 W
  • BMS batéria pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperuje prebytočnú energiu späť do batérie
  • Maximálna rýchlosť kolobežky ZING E10 je 16 km/h
  • Dojazd až 10 km
  • Elektrická kolobežka Ninebot zvládne až 7 % stúpanie do kopcov
  • Nízke ťažisko pre maximálnu stabilitu
  • Predný tlmič zaisťuje maximálne pohodlie počas jazdy 
  • Kolobežka je vybavená ambientným LED podsvietením podvozku, ktorý mení farby s jazdnými režimami
  • Výber z troch režimov jazdy: Bezpečný, Automatický a Turbo mód
  • Certifikovaná a vysokokvalitná odrazová samolepka 3M na zadnom blatníku
  • Tri samostatné brzdy pre tú najkratšiu brzdnú dráhu (elektronická predná brzda, brzdový pedál, rekuperačná brzda)
  • Schopnosť rýchleho zloženia elektrickej kolobežky ZING E10, ktoré aktivujete jediným stlačením
  • Elekrokolobežka Ninebot eKickscooter ZING E10 má vodoodolnosť IPX4
  • Elastické pneumatiky z bezúdržbového syntetického kaučuku
  • Ľahká a úzka konštrukcia s hmotnosťou len 8,4 kg



Ninebot eKickscooter ZING E10 – perfektná kolobežka pre mládež

Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter E10 z nového radu ZING je určená predovšetkým deťom a mládeži, ktorí si iste tiež chcú užiť všetky výhody cestovania na elektrokolobežke. Špičková kvalita materiálov, tenká a ľahká konštrukcia, a k tomu všetkému veľmi pekné ambientné LED podsvietenie podvozku spravia z nej spravia ideálneho favorita na jazdu vašich detí napr. do školy. Ergonomicky tvarované rukoväte zaistia pohodlnú jazdu a štýlový dizajn zas obdiv spolužiakov. Prvá séria detských elektrokolobežiek Ninebot eKickscooter E10 ZING vám prináša perfektnú voľbu tej pravej kolobežky so špičkovým pomerom cena/výkon.

Automatické jazdné režimy dopĺňa ambientné podsvietenie podvozku

Ambientné podsvietenie podvozku kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 nie je len krásne na pohľad, ale zároveň dokáže inteligentne meniť štýl podsvietenia podľa zvoleného jazdného režimu. S bezpečným módom na zoznamovanie sa s kolobežkou zbadáte červené podsvietenie. Pri asistovanom tempomate automatického módu sa rozbehnete už po ľahkom odraze s modrým podsvietením a kolobežka ZING E10 ďalej sama udržiava rýchlosť podľa počtu ďalších odrazov. Pri Turbo móde odomknete všetky možnosti Ninebot eKickscooter ZING E10 a zbadáte plnofarebné ambientné LED podsvietenie.


Tri brzdy zaistia väčšiu bezpečnosť

Vo výbave elektrickej kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 sú okrem iného tiež tri samostatné brzdy, ktoré zaistia ešte väčšie bezpečie vášho dieťaťa. Mechanická brzda je s vysokou účinnosťou ovládaná pákou na riadidlách a je spojená s motorovou rekuperačnou brzdou EBS.

Integrovaná batéria s dojazdom až 10 km

S plne integrovanou batériou kolobežky eKickscooter ZING E10 dosiahnete dojazd až 10 km. Elektrická kolobežka sa môže pýšiť novým typom batériového puzdra, vďaka ktorému je batéria úplne zapustená do tela kolobežky spoločne so základnou doskou a jednotkou inteligentnej správy batérie BMS. Nič teda pri jazde na elektrickej kolobežke Ninebot eKickscooter ZING E10 nezavadzia a vaše deti si ju vychutnajú na maximum.

Hladká jazda s prednými tlmičmi a gumovými pneumatikami kolobežky ZING E10

Pružinový systém na tlmenie nárazov zaistí každému jazdcovi elektrickej kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 maximálne pohodlný zážitok bez drkotania na cestách. Hladké jazdenie ešte podčiarkuje vybavenosť vysoko elastickými gumovými pneumatikami. Všetky nerovnosti sú teda utlmené a vy si tak s kolobežkou Ninebot eKickscooter ZING E10 len užívate príjemnú jazdu.


Nízke ťažisko pre maximálnu stabilitu pri jazde na kolobežke eKickscooter ZING E10

Veľmi nízke ťažisko elektrickej kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 zaistí pohodlnú jazdu s maximálnou stabilitou, takže každý jazdec získa sebavedomie a istotu na cestách naozaj rýchlo.


Silikónový nášľap zaistí pohodlie aj ľahké čistenie

Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter ZING E10 je vybavená silikónovým nášľapom, vďaka ktorému sa nemusíte obávať podkĺznutiu pri nástupe ani jazde. Navyše je tento silikónový nášľap úplne jednoduchý na údržbu.

Držadlá z termoplastickej gumy

S elektrokolobežkou Ninebot eKickscooter ZING E10 môžete očakávať maximálne pohodlie, pretože sa jej rukoväte komfortne držia a ruky jazdca s kolobežkou prakticky splynú vďaka ich priľnavosti. Držadlá sú z TPR (Thermo Plastic Rubber) materiálu, takže úchop jazdca bude pevný a sebaistý. Rukoväte sa navyše tiež veľmi ľahko čistia.

Plná kontrola nad rýchlosťou jazdy kolobežky eKickscooter ZING E10

Inovatívna konštrukcia Ninebot eKickscooter ZING E10 dovolí jazdcovi ovládnuť tempo jazdy jednoduchým pohybom palca pri stlačení plynu. S mládežníckou kolobežkou ZING E10 tak môžete ľahko dosiahnuť rýchlosť až 16 km/h (napr. pri Turbo režime jazdy).

Jazdné režimy kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 prepnete jedným stlačením

S pomocou tlačidla napájania ZING E10 budete môcť ľahko ovládať aj funkcie na prepínanie jazdných režimov. Elektrická kolobežka Ninebot eKickscooter ZING E10 vám dovolí vyberať hneď z troch režimov, a to konkrétne z Turbo módu, Automatického módu a Bezpečného módu. Posledný menovaný režim sa hodí predovšetkým pre začiatočníkov a prvé jazdy s kolobežkou, kedy je maximálna rýchlosť obmedzená na 10 km/h.

Silná odrazka zaistí bezpečnosť na kolobežke ZING E10

S reflexnou samolepkou 3M umiestnenou na blatníku elekrokolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 budete ostatným účastníkom cestnej premávky celkom zreteľne viditeľní. Samolepka vyniká vysokou odrazivosťou, širokým uhlom odrazu a tiež výbornou priľnavosťou. Nemôže sa teda stať, že by si jazdca na kolobežke vodiči nevšimli.


Skladacia elektrokolobežka eKickscooter ZING E10 nezaberie mnoho miesta

Výbornou vlastnosťou elektrickej kolobežky Ninebot eKickscooter ZING E10 je bezpochyby schopnosť rýchleho zloženia. Takto budete môcť brať kolobežku kamkoľvek so sebou, pretože ľahké a sotva 3,3 cm štíhle telo z leteckého hliníka sa bez problémov zmestí do kufra auta, alebo dokonca do verejnej dopravy. Vďaka svojej ultranízkej hmotnosti iba 8,5 kg ju navyše budete môcť ľahko prenášať v jednej ruke. Tieto vlastnosti robia z kolobežky eKickscooter ZING E10 ideálny a zároveň skladný dopravný prostriedok.


Obsah balenia kolobežky Ninebot

V balení elektrickej kolobežky Ninebot eKickScooter ZING E10 by Segway nájdete:

  • Rukoväť
  • Rám kolobežky
  • 5 mm imbusový kľúč
  • Nabíjačku
  • Používateľskú príručku a obmedzenú záruku


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre deti Hotovo!
Nosnosť
50 kg Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
TPR Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre deti Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
50 kg Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
TPR Hotovo!
Dĺžka kolobežky
91,5 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
95 cm Hotovo!
Výška nášľapu
10 cm Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia Hotovo!
Brzdový systém
Nášľapná brzda Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
7" (177,8 mm) Hotovo!
Priemer zadného kolesa
6" (152,4 mm) Hotovo!
Materiál koliesok
Guma/PU Hotovo!

Pohon

Výkon
200 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
16 km/h Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
10 km Hotovo!
Kapacita batérie
2,55 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, v popise je uvedené že kolobežka ma obmedzenú záruku. Prosím co to znamená? Baterka ma akú životnosť? Je baterka vymeniteľná? Vzťahuje sa záruka na baterku? Ďakujem s pozdravom Daniela

Diskusia a poradňa k Ninebot eKickscooter ZING E10
Príslušenstvo pre Ninebot eKickscooter ZING E10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot eKickscooter ZING E10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií