Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Nitro Prime vel. 155cm

Zobraziť katalóg
Nitro Prime vel. 155cm
Snowboard Flat-out rocker, pre začínajúcich aj skúsenejších jazdcov, vykrojenie radial, jadro Powercore, lamináty Bi-lite, sklznica Premium extruded, tvar directional, all terrain flex, prevedenie wide
Kód:  SPTm0848 Produktové číslo:  7630038338771 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Prime vel. 155cm

Predstavujeme vám novú generáciu pánskych snowboardov od spoločnosti Nitro. Nie je ju nikto iný, ako veľmi obľúbená série Prime, avšak vylepšená o veľa nových technológií. Vďaka doske Nitro Prime Flat-out rocker s dĺžkou 155 cm sa dočkáte úžasného pôžitku z jazdy a budete si želať, aby zima nikdy neskončila. Na tejto doske si perfektne zaradí ako profesionáli, tak aj úplní začiatočníci.

kľúčové vlastnosti

  • wide prevedenie
  • vykrojenie Radial
  • jadro Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Sklznica Premium extruded FH
  • Directional
  • All terrain flex
  • Dĺžka snowboardu 155 cm

Plný moderných technológií

Jadro Powercore využíva topoľové drevo od špičky po pätu. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatok sily a nízkej hmotnosti. Vďaka tomu získava túto dosku perfektný mix pružnosti a odozvy.Premium Extruded FH Base je navrhnutá pre vysokú odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom materiáli sklznice. Táto FH sklznice potrápi raily a mestské prekážky, ako žiadna iná.Bi-Lite Laminates je materiál, ktorému veria všetci jazdci. Lamináty sú navrhnuté pre silné a pružné doska.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding pre nich bol vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Parametre a špecifikácie:

prevedenie:
wide

Dĺžka:
155 cm

určenie:
Pánske

Parametre a špecifikácia

Prehnutie
Rocker Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Rocker Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Prime vel. 155cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Prime vel. 155cm.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií