Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Nitro Rythm black S

Zobraziť katalóg
Nitro Rythm black S
Viazanie na snowboard dámske, "podlaha" viazania po celej ploche vystužená materiálom EVA. Pohodlné flexibilné strapy, predný strap možno zapnúť cez špičku aj cez priehlavok. Račne SpeedWheel. Board saver technology.
65,83 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SPT2484 Produktové číslo:  7630024987952
Nitro Rythm black S 65,83 € Zánovné

Nitro Rythm black S

Nitro Rythm black S je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Každý športovec vie, že základom úspechu a pôžitku zo športu je kvalitné vybavenie. Pri snowboardingu to nie je len doska, ale aj oblečenie, topánky a predovšetkým viazanie. Preto vám prinášame toto podarené viazanie od spoločnosti Nitro. Ide o sériu Rythm, ktorá je určená predovšetkým pre ženy a disponuje kvalitným vyhotovením spolu so širokou škálou moderných technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Základňa s tlmením z EVA materiálu
  • Board saver technology
  • Contour Cut Ankle Straps
  • Flexibilné strapy
  • Speedwheel račne

Plné moderných technológií

Toto viazanie vás uchváti zásobou inovatívnych technológií, ktoré znásobia pôžitok z jazdy. Vďaka EVA základni získate tlmenie nárazov a vibrácií. Board saver technology znižuje pravdepodobnosť zlomenia dosky podľa hrany viazania. Contour Cut Ankle Straps, čo je tvarovaný členkový strap, vám umožní väčšiu kontrolu jazdy pri vysokých rýchlostiach. Určite oceníte aj pohodlné, flexibilné strapy, pričom predný strap je možné zapnúť cez špičku aj cez priehlavok. Speedwheel račne z hladko kĺžuceho polyméru zaistia nulové zasekávanie a preklzávanie.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding bol pre nich vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy aj príslušenstvo tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií