AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nitro Rozmery 156cm

Zobraziť katalóg
Nitro Rozmery 156cm
Snowboard Freestyling, Flat Out rocker, pre jazdcov začiatočníkov, radiálne rezanie, Powercore jadro, Bi-lite lamináty, Premium extrudované FH základy, twin tip, urban flex
Kód:  SPTm0855 Produktové číslo:  7630038339525 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Rozmery 156cm

Predstavujeme novú generáciu freestylových snowboardistov Nitro. Neexistuje nikto iný ako veľmi obľúbená séria Stance, ale vylepšená mnohými novými technológiami . Vďaka tejto doske budete mať úžasný pôžitok z freestylového štýlu a budete si prajete, aby zima nikdy nekončila. Doska 156 cm Nitro Stance je ideálna pre začínajúcich jazdcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Široký dizajn
  • Radiálne rezanie
  • Core Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Premium extrudovaná základňa FH
  • Ploché vyklápanie
  • Dvojitý tip
  • Urban flex

Kompletná moderná technológia

V jadre Powercore sa používa topoľové drevo od špičky k päte. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatočnú pevnosť a nízku hmotnosť. To robí z tejto dosky perfektnú zmes elasticity a citlivosti.Premium Extruded FH je určený pre vysokú trvanlivosť, rýchlosť a nízku údržbu , všetko v jednom základnom materiáli. Táto základňa FH trpí koľajnicami a mestskými prekážkami ako žiadna iná. 

Bi-Lite lamináty sú materiál, ktorý veria všetkým jazdcom. Lamináty sú navrhnuté pre silnú a flexibilnú dosku. K dispozícii je aj plochý výkyv rocker, čo znamená, že predok a zadok sa pomaly zdvíhajú skôr, ako je to obvyklé. Doska je tak hravá, odpúšťa začiatočníkov a chyby prinášajú požadovaný pokrok.

Snowboardisti pre snowboardistov

Značka Nitro Snowboards bola založená dvoma jazdcami, ktorí chcú vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa zdala byť neadekvátna. Snowboarding je pre nich vášeň a zostala pre ňu dnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky premyslené a skúsenosť s jazdy je neoceniteľná.

Parametre a špecifikácie:

dizajn:
široký

dĺžka:
156 cm

účel:
univerzálne

Parametre a špecifikácia

Prehnutie
Camber Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Camber Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Rozmery 156cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Stance vel. 156cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií