Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nupo Dieta Pikantná thajská polievka, 12 porcií

Zobraziť katalóg
Nupo Dieta Pikantná thajská polievka, 12 porcií
Polievka – v prášku, balené po jednotlivých porciách, na prípravu je potrebný šejker a voda, vyvážená nízkokalorická strava, vyrobené v Dánsku, v balení 12 porcií - 1,83 €/ks
21,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTnupo007 Produktové číslo:  5715667011959 Stránky výrobcu
Nupo Dieta Pikantná thajská polievka, 12 porcií 21,90 € Momentálne nedostupné

Nupo Dieta Pikantná thajská polievka, 12 porcií

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Nupo Diéta Pikantná thajská polievka

12 porcií

Pikantná thajská polievka Nupo predstavuje súčasť programu Nupo Diéta. Odporúčané dávkovanie je 6 porcií Nupo diéty denne, ktoré môžete kombinovať podľa chuti s inými produktmi programu. Konzumáciou polievky dodáte svojmu telu 11 g bielkovín a 453 kJ. Iste vás poteší aj jej ľahká príprava, vďaka čomu si jumôžete vziať i so sebou do práce a kamkoľvek, kde budete mať možnosť si polievku krátko ohriať. Balenie obsahuje 12 porcií polievky.

Kľúčové vlastnosti Nupo diéty pikantnej thajskej polievky

  • Pikantná thajská polievka v prášku
  • Súčasť diétneho programu Nupo
  • Veľmi jednoduchá príprava
  • Odporúča sa 6 porcií Nupo diéty denne
  • Jednotlivé jedlá môžete každý deň kombinovať podľa chuti

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Sójový proteín, modifikovaný škrob, odstredené sušené mlieko, inulín (vláknina z čakanky), práškový tuk (sójový olej, mliečny proteín, sójový lecitín, antioxidant: E304, E307), minerály (draslík, fosfor, chlorid sodný, horčík, horečnaté soli kyseliny ortofosforečnej, železo, zinok, meď, mangán, jód, molybdén, chróm, seleničitan sodný) a vitamíny (vitamín C, vitamín B3, vitamín B5, vápnik, vitamín E, vitamín B6, vitamín B2,vitamín B1, vitamín A, kyselina listová, biotín, vitamín K1, vitamín D, vitamín B12), mliečny proteín, dochucovadlá (zeler), (obsahuje zvýrazňovače chuti: glutaman sodný, guanylan sodný, ionisan sodný), kúsky kuracieho mäsa (3 %) (kura, soľ), zahusťovadlá: celulózová guma, výťažok z kvasníc, farbivá: karotén; citrónová tráva, koriander, chili.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 416 Kj/338 Kcal
Tuky: 6,1 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 31 g
– z toho cukry: 7,4 g
Bielkoviny: 35 g

Vláknina: 9,7 g
Soľ: 0,3 g

Príprava a dávkovanie

Obsah vrecúška nasypte do shakera a pridajte 300 ml studenej vody. Dobre pretrepte a následne polievku ohrejte. Odporúčané denné dávkovanie je 6 porcií Nupo diéty v intervaloch 2 až 3 hodiny. Jedlá môžete ľubovoľne kombinovať.

Zloženie

SÓJOVÝ protein, modifikovaný škrob, odstředěné sušené MLÉKO, rostlinný olej (SÓJA), polydextróza (E1200), minerály (chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny ortofosforečné, chlorid sodný, citrát hořečnatý, siran zinečnatý, pyrofosforečnan železitý, siran manganatý, siran měďnatý, jodid draselný, seleničitan sodný, molybdenan sodný) a vitamíny (kyselina L-askorborová, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetát, D-pantothenát, vápník, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiaminmononitrát. beta-karoten, kyselina pteroylmonoglutamová, fylochinon, D-biotin, ergokalciferol, kyanokobalamin), MLÉČNÝ protein, zahušťovadla: celulózová guma (E466), sůl, kousky kuřete (0,7 %), prášek ze slupky psylia (0,5 %), barvivo: karoten (E160a), chili (0,4 %), koriandr (0,2 %), citrónová tráva (0,1 %), cholin bitartrát. Alergeny jsou uvedeny tučně a velkým písmem.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Low sugar Hotovo!
Forma
Sypký prášok Hotovo!
Bielkoviny
39 g Hotovo!
Sacharidy
23 g Hotovo!
Cukry
7,4 g Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Low sugar Hotovo!

Forma

Forma
Sypký prášok Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
39 g Hotovo!
Sacharidy
23 g Hotovo!
Cukry
7,4 g Hotovo!
Tuky
12 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
2 g Hotovo!
Vláknina
9,5 g Hotovo!
Soľ
3,4 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
368,07 kcal (1 541,03 kJ) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nupo Dieta Pikantná thajská polievka, 12 porcií Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nupo Dieta Pikantní thajská polévka, 12 porcí.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií