AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml, citrón + Synephrine, 60 kapsúl ZDARMA

Zobraziť katalóg
Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml, citrón + Synephrine, 60 kapsúl ZDARMA
Spaľovač tukov – karnitín, v kapsuliach, príchuť citrón, balenie s objemom 1000ml
Kód:  SPTnut0124s Stránky výrobcu
Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml, citrón + Synephrine, 60 kapsúl ZDARMA Predaj skončil

Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml, citrón + Synephrine, 60 kapsúl ZDARMA

Nutrend Carnitine 100 000 a Nutrend Synephrine predstavujú vysoko účinné spaľovače tukov, ktoré sú vhodné predovšetkým pri redukčnej diéte.Nutrend Carnitine 100 000 je pritom spaľovač tukov s najvyšším obsahom karnitínu na trhu. Ten je okrem užívania pri redukčnej diéte ideálny tiež na podporu pri únave a psychickom vyčerpaní. Je určený pre aktívnych jedincov a intenzívne trénujúcichšportovcov. V tomto doplnku stravy je obsiahnuté dostatočné množstvo aminokyselín, aby sa karnitín dokázal účinne syntetizovať do tela. Ide o aminokyseliny L-lyzínu, L-metionínu a L-glycínu. Tieto látky ešte podporuje vitamín C, vitamín B6 a tiež železo. Pridané vitamíny B5 a B6 pomáhajú k normálnemu energetickému metabolizmu a zníženiu únavy.

Kľúčové vlastnosti Nutrend Carnitine 100 000, 1 000 ml, citrón + Nutrend Synephrine, 60 kapsúl

  • Vysoko účinné spaľovače tukov
  • Vhodné pri redukčnej diéte aj športovej aktivite
  • Nutrend Carnitine 100 000 s veľmi vysokým obsahom karnitínu
  • S dostatočným množstvom aminokyselín
  • S príchuťou citrónu
  • Nutrend Synephrine podporuje metabolizmus tuku
  • Obsahuje extrakt z rastliny Citrus s 8 % obsahom synefrínu

Nutrend Synephrine s dennou dávkou synefrínu

Pre efektívne spaľovanie tukov pre aktívnych aj neaktívnych jedincov slúži tiež Nutrend Synephrine. Ide o efektívny spaľovač tukov vo forme kapsúl, z ktorých každá obsahuje 125 mg extraktu z rastliny Citrus, v ktorej sa nachádza denná dávka synefrínu činiaca 10 mg. Tento extrakt s 8 % obsahom synefrínu napomáha spaľovaniu tukov tým, že podporuje metabolizmus tuku. Tablety je možné používať ako v pokojovej fázedňa bez vyššej aktivity, tak pri fyzických výkonoch. Nutrend Carnitine 100 000 a Nutrend Synephrine tak predstavujú dokonalú kombináciu spaľovačov tukov, ktoré vám pomôžu pri redukčnej diéte aj pri športovom výkone.

Výživové údaje na 10 ml – Nutrend Carnitine 100 000:

Energetická hodnota: 12 kJ/3 kcal
Tuky: 0 g
Sacharidy: 0 g
Vláknina: 0 g
Bielkoviny: 0,5 g
Soľ: 0 g
L-karnitín: 1 000 mg
Kyselina pantoténová (vitamín B5): 6 mg = 100 % *
Vitamín B6: 1,4 mg = 100 % *
* Referenčná hodnota príjmu

Zloženie:
voda, L-karnitín, regulátory kyslosti kyselina citrónová a kyselina jablčná, emulzia citrón (aróma, farbivo E-104 – môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí), konzervant sorban draselný, D-pantotenát vápenatý (vitamín B5), konzervant benzoan sodný, sladidlá acesulfam K a sukralóza, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), sladidlo steviol – glykozidy.

Dávkovanie:
Maximálna denná dávka Nutrend Carnitine 100 000 je 10 ml. Dávku vypite ráno nalačno alebo 30 minút pred fyzickým výkonom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie:
Určené na priamu konzumáciu alebo zriedenie do vody, alebo športového nápoja. Po otvorení výrobok skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 4 mesiacov.

Upozornenie:
Doplnok stravy so sladidlami. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Skladujte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Výživové údaje na 10 ml – Nutrend Synephrine:

Extrakt Citrus aurantium: 125 mg
– z toho synefrín: 10 mg

Zloženie:
maltodextrín, extrakt Citrus aurantium (8 % synefrínu), želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý).

Dávkovanie:
1 kapsulu Nutrend Synephrine užite 30 minút pred fyzickým výkonom. Kapsulu je možné pred výkonom kombinovať s produktmi na báze karnitínu. Maximálne 1 kapsula denne. Neužívajte pred spaním. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie:

Upozornenie:
Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Parametre a špecifikácia

Príchuť
Citrón Hotovo!
Druh spaľovača
Karnitín Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Citrón Hotovo!

Druh spaľovača

Druh spaľovača
Karnitín Hotovo!
Poznámka:
» Všetky spaľovače tukov
» Všetky zdravé balíčky
» Všetky produkty – karnitín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml, citrón + Synephrine, 60 kapsúl ZDARMA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend Carnitine 100000, 1000ml, citron + Synephrine, 60 kapslí.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií