Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail

Zobraziť katalóg
Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail
Cyklistické okuliare – univerzálne aj na športové aktivity, vymeniteľné stranice a nosník, materiál rámčeka z O matter, veľkosť vhodná na stredné a väčšie tváre
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SPTkn0608 Produktové číslo:  888392264848 Stránky výrobcu
Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail 151,85 € Použité

Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail

Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Oakley Crossrange Carbon je špeciálny model s vymeniteľnými stranicami a nosníkom – okuliare si tak môžete ľahko prispôsobiť svojim požiadavkám s ohľadom na vykonávanú činnosť, ku ktorej okuliare využívate. Jedná sa o univerzálne okuliare, ich využitie je teda široké, hodia sa ako na voľný čas, tak aj k rôznym športovým aktivitám. Šošovka Prizm Trail s patentovanou technológiou HDO – High Definition Optics, ktorá ponúka vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle. Šošovka filtruje 100% UVA/UVB/AVC žiarenie i škodlivé lúče modrého svetla do 400 nm. Táto šošovka má 36% priepustnosť svetla a zvýšenie kontrastu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na stredne veľké tváre
  • Šošovka Prizm Trail s HDO technológiou
  • Oakley PRIZM Trail
  • 100% ochrana pred UV žiarením
  • Ľahký rámček
  • Vymeniteľné stranice a nosník

Oakley PRIZM

Crossrange Carbon sú dodávané so šošovkou Trail s technológiou Prizm, ktorá upravuje videnie tak, aby sa prispôsobilo vykonávanému športu a aktuálnym podmienkam prostredia. Táto jedinečná technológia zvyšuje kontrast a zvýrazňuje farbu – získate tak dokonalý detailný pohľad v akejkoľvek situácii. Vďaka lepšej ostrosti videnia budete mať rýchlejšie reakcie, lepšie rozpoznáte farby pri zníženej viditeľnosti alebo pohybujúce sa objekty v diaľke. To všetko prispieva k oveľa vyššiemu komfortu a v neposlednom rade vyššej bezpečnosti. Túto technológiu oceníte pri všetkých pohybových aktivitách.

  • Optimalizuje vizuálnu ostrosť pre lepšie a čistejšie videnie a rýchlejšie reakcie
  • Umožňuje lepšie rozpoznávanie farieb
  • Lepšiu schopnosť vidieť a sledovať pohybujúce sa objekty v zornom poli
  • Zlepšuje optický výkon a bezpečnosť

A ako táto technológia funguje? Špeciálne vyvinuté zložky filtrujú optický „šum“ zo svetla, ktorý narúša rozlišovanie farieb. Zjednodušene povedané si možno túto technológiu predstaviť ako ultraprecízne farebné ladenie, ktoré je navrhnuté špecificky pre prostredie vášho športu či aktivity.

PRIZM Trail

Táto šošovka je ako stvorená pre bikerov. Nech už bude terén tvrdý, jemný alebo zrnitý, vždy budete s istotou vedieť, o aký povrch sa jedná. Získate tak istotu a vaša jazda bude bezpečná. Prejazdy cez piesok, kamene, korene a ďalšie svetelné prechody budú oveľa jednoduchšie.

  • Zvyšuje vnímanie červenej a hnedej
  • Farby rastlín a lístia sú živšie
  • Vylepšené videnie ako v jasnom svetle, tak aj v tieni
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba rámika
Čierna Hotovo!
Farba skiel
Ružová Hotovo!

Skla

Vlastnosti skiel
Polarizačné Hotovo!

Rám

Vlastnosti rámu
Pružnosť Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Pružné obrúčky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Su skla skutocne polarizacne? Na oficialnej stranke nie je o tom ziadna zmienka

Príslušenstvo pre Oakley Crossrange Carbon w/ Prizm Trail
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií