PET AlzaBoxy Q1

Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road

Zobraziť katalóg
Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road
5 1 hodnotení
Cyklistické okuliare – na horské bicykle, zrkadlové a vodoodpudivé, fialová sklá, svetelná priepustnosť S2, odolnosť proti poškrabaniu rámu, protišmykové nožičky, čierna farba rámika, ventilačné otvory súčasťou, UV ochrana UV400
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTOk01 Produktové číslo:  888392243645 Stránky výrobcu
Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road 176,90 € Momentálne nedostupné

Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road

Športové cyklistické okuliare Oakley Jawbreaker sú jedny z neprepracovanejších športových okuliarov na trhu. Okuliare Oakley ponúkajú celodenný komfort reprezentovaný technológiou Switchlock, systémom High Definition Optics či technológií PRIZM, či už prevádzkuje akýkoľvek šport. Avšak model Jawbreaker bol špeciálne vytvorený pre cestnú cyklistiku. Dôkazom toho je, že sa na vývoji okuliarov podieľal niekoľkonásobný víťaz etáp na Tour de France Mark Cavendish. Súčasťou balenia je okrem samotných okuliarov tiež látkový ochranný obal a tvrdé puzdro.

Kľúčové vlastnosti

  • Šošovka Road PRIZM
  • Maximálny zorný uhol, vyššia ochrana očí a lepšia ventilácia
  • Technológia Switchlock pre rýchlu a jednoduchú výmenu šošoviek
  • Nosník a koncovky straníc z materiálu Unobtainium
  • Zaistenie presnej polohy okuliarov na tvári
  • Systém High Definition Optics pre vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle
  • Filtrácia 100 % UV žiarenia aj škodlivých lúčov

Oakley PRIZM

Tento model je dodávaný s šošovkou Road disponujúci technológiou PRIZM, ktorá upravuje videnie tak, aby sa prispôsobilo vykonávaným športu a aktuálnym podmienkam prostredia. Táto jedinečná technológia zvyšuje kontrast a zvýrazňuje farby, vďaka tomu získate dokonalý detailný pohľad v akejkoľvek situácii. Vďaka lepšej ostrosti videnia budete mať rýchlejšie reakcie a lepšie rozpoznáte farby pri zníženej viditeľnosti alebo pohybujúce sa objekty v diaľke. To všetko prispieva k oveľa vyššiemu komfortu a v neposlednom rade vyššej bezpečnosti. Túto technológiu oceníte pri všetkých pohybových aktivitách.

Vysoko kvalitné materiály

Okuliare sa môžu pochváliť technológiou Switchlock, ktorá umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu skiel. Nosník a koncovky straníc držia okuliare presne na svojom mieste, čím zvyšujú ich priľnavosť aj cez prípadné potenie. Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Unobtainium. Obrúčky okuliarov sú z odolného a ľahkého materiálu O Matter. Medzi ďalšie prednosti patrí patentovaný systém High Definition Optics, ktorý ponúka vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle. Šošovka filtruje 100 % UV žiarenia a aj škodlivé lúče do 400 nm. 

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Určenie

Typ
Na horské bicykle Hotovo!

Farba

Farba rámika
Čierna Hotovo!
Farba skiel
Fialová Hotovo!

Skla

Vlastnosti skiel
Zrkadlové, Vodoodpudivé Hotovo!

Rám

Vlastnosti rámu
Odolnosť proti poškriabaniu Hotovo!
Vlastnosti nožičiek
Protišmykové Hotovo!

Vlastnosti

Svetelná priepustnosť
S2 Hotovo!
Výbava
Ventilačné otvory Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Gumové koncovky bočníc, Gumový nosník, Protišmykový materiál Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravime Vas, chceli by sme vyskusat u Vas na predajni 3 modely OAKLEY okuliar. Je taka moznost to vyskusat v showroome v BA? Dakujeme vopred. S pozdravom,

Diskusia a poradňa k Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road
Príslušenstvo pre Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií