AD homeoffice AD homeoffice

Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31

Zobraziť katalóg
Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31
Cyklistické okuliare - športové na sneh, vhodné na väčšinu zimných športov, s technológiu PRIZM ™, šošovka Snow size 31
Kód:  SPTOk02 Produktové číslo:  888392243805
Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31 Predaj skončil

Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31

Športové okuliare Oakley Jawbreaker sú jedny z najprepracovanejších športových okuliarov na trhu. Okuliare Oakley ponúkajú celodenný komfort reprezentovaný technológiou Switchlock, systémom High Definition Optics, technológiou PRIZM či rámom z O Matter materiálu, nech už vykonávate akýkoľvek šport. Hoci bol model Jawbreaker špeciálne vytvorený pre cestnú cyklistiku, tiež dokáže v kombinácii so sklami Prizm Snow Sapphire Iridium poskytnúť svoje služby aj pri väčšine zimných športov. Súčasťou balenia je okrem samotných okuliarov tiež ochranný obal, tvrdé puzdro na zips a náhradné nosníky.

Kľúčové vlastnosti

  • Šošovka Prizm Snow Sapphire Iridium
  • Maximálny zorný uhol, vyššia ochrana očí a lepšia ventilácia
  • Technológia Switchlock pre rýchlu a jednoduchú výmenu skiel
  • Nosník a koncovky straníc z materiálu Unobtainium
  • Zaistenie presnej polohy okuliarov na tvári
  • Systém High Definition Optics pre vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle
  • Filtrácia 100% UV žiarenia aj škodlivých lúčov

Oakley PRIZM

Tento model je dodávaný s šošovkou Prizm Snow Sapphire Iridium, ktorá vyniká svojim prvotriednym spracovaním a množstvom skvelých vlastností. Veľkou prednosťou je zakrivenie šošovky hore. Vďaka spodnej hrane, ktorá je mierne vykrojená dovnútra, sa šošovka nedotýka tváre, čím poskytuje maximálne pohodlie a potrebnú ventiláciu. Vychytávkou je, že šošovka ponúka maximálny zorný uhol a tým aj vyššiu ochranu očí, a lepšiu ventiláciu.

Technológia PRIZM upravuje videnie tak, aby sa prispôsobilo vykonávaným športom a aktuálnym podmienkam prostredia. Táto jedinečná technológia zvyšuje kontrast a zvýrazňuje farbu, vďaka tomu získate dokonalý detailný pohľad v akejkoľvek situácii. Vďaka lepšej ostrosti videnia budete mať rýchlejšie reakcie a lepšie rozpoznáte farby pri zníženej viditeľnosti alebo pohybujúce sa objekty v diaľke. To všetko prispieva k oveľa vyššiemu komfortu a v neposlednom rade vyššej bezpečnosti.

Vysoko kvalitné materiály

Okuliare sa môžu pochváliť technológiou Switchlock, ktorá umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu skiel. Nosník a koncovky straníc držia okuliare presne na svojom mieste, čím zvyšujú ich priľnavosť aj cez prípadné potenie. Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Unobtainium. Obrúčky okuliarov sú z odolného a ľahkého materiálu O Matter. Medzi ďalšie prednosti patrí patentovaný systém High Definition Optics, ktorý ponúka vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle. Šošovka je vyrobená z materiálu Plutonite, ktorý filtruje 100% UV žiarenia aj škodlivé lúče do 400 nm.

 

Parametre a špecifikácia

Farba rámika
Biela Hotovo!
Vlastnosti skiel
Vymeniteľné Hotovo!
Vlastnosti skiel
Vymeniteľné Hotovo!

Farba

Farba rámika
Biela Hotovo!

Vlastnosti skiel

Vlastnosti skiel
Vymeniteľné Hotovo!

Skla

Vlastnosti skiel
Vymeniteľné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií