AD homeoffice PET

Oakley Radar Pace

Zobraziť katalóg
Oakley Radar Pace
Cyklistické okuliare vrátane športesteru, technológia PRIZM, dvoje šošovky
Kód:  PACE01

Oakley Radar Pace

Spoločnosť Oakley prináša na trh úplnú novinku! Okuliare Radar Pace si absolútne zamiluje každý športovec či nadšenec do pohybových aktivít. Jednoduchý a čistý dizajn tohto produktu vás na prvý pohľad a vyskúšanie ohromí. Na výber máte z dvoch druhov šošoviek, ktoré obidve používajú technológiu PRIZM, tá maximalizuje svetelný kontrast a zlepšuje viditeľnosť.

Avšak horúcou novinkou je športtester, ktorý sa postará o to, aby ste pri svojom tréningu dosahovali vytýčené ciele. Hovorte s počítačom a dávajte mu otázky, na ktoré bude on okamžite reagovať a tak vás upozorní na priebeh tréningovej dávky. Vďaka tomu nebudete musieť dáta zložito hľadať na displeji svojho telefónu alebo hodiniek.

Kľúčové vlastnosti

  • Športtester s vami komunikuje
  • Máte prehľad o vykonávanej aktivite
  • Pokroková technológia PRIZM
  • Dvoje šošovky na výmenu

Parametre a špecifikácia

Farba rámika
Čierna Hotovo!

Farba

Farba rámika
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oakley Radar Pace
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Radar Pace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pace. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pace. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oakley Radar Pace.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií