Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Oakley Splice 59-272

Zobraziť katalóg
Oakley Splice 59-272
Cyklistické okuliare - lyžiarske, dámske
Kód:  KSG144 Produktové číslo:  700285674391

Oakley Splice 59-272

Lyžiarske okuliare Oakley Splice 59-272 v žlto oranžovom prevedení sú určené na ochranu zraku pri prevádzkovaní lyžiarskych športov aj v tých najnepriaznivejších svetelných podmienkach. Sú vhodné pre ženy, pre stredné až veľké tváre. Výrobky značky Oakley sú oceňované ako jedny z najkvalitnejších výrobkov v oblasti lyžiarskych okuliarov na svete. Dôvodom nie je len ich jedinečný dizajn, ale aj precízne prevedenie. Poskytujú vysoký komfort pri ich nosení vďaka trojvrstvovej Polar Fleece pene vnútri okuliarov. Pri výrobe týchto lyžiarskych okuliarov bolo použitých niekoľko patentovaných technológií pre zvýšenie ich úžitkovosti, zabezpečenie najlepšej kvality a predovšetkým bezpečnosti.

V okuliaroch sú v ráme zárezy kompatibilné s väčšinou dioptrických okuliarov a užívateľ tak môže používať svoje dioptrické okuliare, bez toho, aby bola ohrozená jeho bezpečnosť. Je tu zabudovaná duálna ventilácia v priezore F2 ™ s Anti-fog technológiou proti zahmlievaniu okuliarov. Okuliare disponujú širokým nastaviteľným popruhom so silikónovou vložkou pre univerzálne a bezpečné nosenie, plne kompatibilným s lyžiarskou helmou. Celková koncepcia okuliarov umožňuje používať ich na tvári aj v extrémne chladnom počasí a súčasne zabezpečuje vďaka nízkemu profilu rámu zvýšenú viditeľnosť. Povrch vnútorného rámu vďaka IRIDIUM® antireflexnej vrstve znižuje prípadné oslnenie a riadi priepustnosť svetla. Technológia Lexan materiálu priezoru poskytuje 100% ochranu proti UVA, UVB, UVC a škodlivému modrému svetlu až do 400 nm.

Lyžiarske okuliare Oakley sú vyrobené z ľahkého a odolného materiálu. Spoľahlivo držia a môžete si byť istí, že váš zrak je pri lyžiarskych športoch dostatočne chránený. Index ochrany je 0. Lyžiarske okuliare sú určené pre oblačné počasie so snežením. Priepustnosť svetla je tak vyššia. Okuliare Oakley vám umožnia vidieť rovnako čisto a ostro, bez skreslenia alebo zväčšenie obrazu, ako by ste videli bez okuliarov, ale vaše oči budú chránené pred UV žiarením, prachom a iným možným poškodením. Doprajte svojmu zraku tú najlepšiu možnú ochranu pri vykonávaní zimných lyžiarskych športov.

Parametre a špecifikácie:

Typ okuliarov:
lyžiarske

Určenie:
dámske

Veľkosť:
stredná až veľká tvár

Farba rámu:
žlto oranžová

Materiál rámu:
plast

Materiál skla:
Plutonite

Polarizácia:
nie

Farba skla:
ohnivá irídium

Index ochrany:
0 - určený horšie svetelné podmienky - pre oblačné počasie až sneženie

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oakley Splice 59-272
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Splice 59-272.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií