AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie?

Ak si chcete zaobstarať Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie

Hľadáte najlepšie Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
2 položky
iGET AS250 – Ochranné puzdro pre model C250
Príslušenstvo na bicykel – iGET CYCLO C250 GPS
13,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 25. 4. 2024
Objednávací kód: SPTiget24
5,0
iGET AS210 – Ochranné puzdro na model C210
Príslušenstvo na bicykel – iGET CYCLO C210 GPS
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTiget25
Daniel HlasApple Watch SE (PREVIEW) – lákavý ideál strednej triedy Najväčším prekvapením tohtoročných jablčných produktov sú Apple Watch SE, smart hodinky s atraktívnym pomerom cena/výkon. Ide o dokonalú kombináciu neodolateľného dizajnu, najdôležitejších funkcií a zvodnej ceny?
To najlepšie zo smart watch a fitnes náramkov v jedinom zariadení. Presne tak možno charakterizovať prichádzajúcu novinku Honor Watch ES, ktorá ponúka prekvapivo dobrú výbavu za enormne nízku cenu.
Vyskúšali sme za vás hybridné smart hodinky Fossil Hybrid HR, ktoré v najbližšej dobe zamieria na slovenský trh. Čím nás potešili a v čom naopak sklamali?
recenziaHonor Band 5 Sport (RECENZIA) – dostupný náramok s klipom na obuv Malý, ľahký a cenovo dostupný. To je Honor Band 5 Sport, fitnes náramok, ktorý prekvapí hneď v niekoľkých smeroch.
MagicWatch 2. Tak znie názov najpopulárnejších smart watch spoločnosti Honor, ktoré sme pre vás testovali v našej recenzii. Sú MagicWatch 2 hodné vášho zápästia, alebo sa musíte poobzerať inde?
So smart watch ľahko naplánujete, zmeriate a zhodnotíte akúkoľvek tréningovú aktivitu. Získajte kondíciu, ktorú oceníte nielen v čase koronavírusu.
Viac článkov Všetky články

Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie

V kategórii Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné obaly a kryty na cyklocomputery a cyklonavigácie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií