AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ortlieb Back Roller city Red

Zobraziť katalóg
Ortlieb Back Roller city Red
5 1 hodnotení
Taška na bicykel na zadný nosič 2 ks, vodotesná
Kód:  SPT770 Produktové číslo:  4013051021722

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb Back Roller city Red

Ortlieb Back Roller City je vysoko funkčná brašna určená na každodenné cestovanie na bicykli v meste, ale bez problémov ju môžete využiť aj na diaľkové jazdy. Vyrobená je zo špeciálnej neprieraznej fólie s prídavkom neoprénu a silikónu, ktorá je takmer nezničiteľná. Švy sú spojené vysokofrekvenčným 3D zváraním. Náročné testy preukázali, že vďaka materiálu a originálnemu systému uzatvárania je taška vodotesná podľa štandardu IP64. Zrolovanie hornej nenaplnenej časti tašku utesní a navyše je potom obsah zaistený krížom pomocou dvoch západiek.

Brašny Ortlieb sa na nosič pripevňujú pomocou dvoch háčikov vybavených bezpečnostnou západkou. K jej uvoľneniu dôjde po zatiahnutí za ucho brašny - pripevnenie aj sňatie tašiek z bicykla je tak veľmi rýchle a jednoduché. Čiernu farbu dopĺňajú bezpečnostné reflexné osemhrany nastriekané na prednom aj zadnom konci tašky. Tašku tak môžete voziť na pravej aj ľavej strane bicykla. Brašny Ortlieb predstavujú neoceniteľného pomocníka každého cyklistu.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
42 × 32 × 23 (17) cm

Hmotnosť:
1520 g

Objem:
40 l

Systém zatvárania:
rolovací

Pripevnenie:
systém QL1 na zadný nosič

Obsah balenia:
2× brašna
háčiky na pripevnenie
veľké reflexné plochy

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie tašky
Na zadný nosič Hotovo!

Umiestnenie tašky

Umiestnenie tašky
Na zadný nosič Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi brašnou city a clasic? Kromě ceny?

Dobrý den, u produktu uvádíte cenu 2199,- Kč. 1 balení obsahuje 2 brašny. Pokud tedy objednám 1 ks = 1 balení (na obrázku v košíku se zobrazí 2 brašny), dostanu obě brašny za celkovou cenu 2199,- ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Ortlieb Back Roller city Red
Príslušenstvo pre Ortlieb Back Roller city Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Back Roller city Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Back Roller City Red.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií