Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Ortlieb Čelný valec mesta Čierny

Zobraziť katalóg
Ortlieb Čelný valec mesta Čierny
Taška na bicykel na prednom nosiči 2 kusy, vodotesné
Kód:  SPT777 Produktové číslo:  4013051027489
Ortlieb Čelný valec mesta Čierny Predaj skončil

Ortlieb Čelný valec mesta Čierny

Ortlieb Predný valec Mestoje veľmi funkčná taška určená pre každodenné bicyklovanie v meste, ale môžete ju bez problémov použiť na dlhé jazdy. Je vyrobená zo špeciálnej nereflexnej fólie s prídavkom neoprénu a silikónu, ktorý je takmer nezničiteľný. Švy sú spojené vysokofrekvenčným 3D zváraním.Vzrušujúce testy ukázali, že vrecko je vďaka materiálu a pôvodnému uzatváraciemu systému vodotesné podľa normy IP64 . Horná nebalená časť vrecka je zaseknutá a obsah je potom zaistený krížovo pomocou dvoch západiek.

Vrecká Ortlieb sú pripevnené pomocou dvoch háčikov vybavených bezpečnostnou západkou. Uvoľnenie sa uskutoční po zatiahnutí vrecka do ucha - pripevnenie a vyberanie vrecka z kolesa je tak rýchlo a ľahko. Čierna farba je doplnená bezpečnostnými reflexnými osmihranmi, ktoré sú rozstrekované na predných a zadných koncoch vrecka. Tašky môžete nosiť na pravej a ľavej strane bicykla. Tašky Ortlieb sú neoceniteľným pomocníkom pre každého cyklistu.

Parametre a špecifikácie:  

Rozmery:
30 × 25 × 14 cm

hmotnosť:
1210 g

objem:
25 l

Systém uzatvárania:
valcovanie

montáž:
systém QL1 na prednom nosiči

Obsah balenia:  
2 × vrecko
upevňovacie háky
veľké odrazné plochy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ortlieb Čelný valec mesta Čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Front Roller city Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Front Roller City Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií