Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black

Zobraziť katalóg
Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black
Taška na bicykel na riadidlá, vodotesná
Kód:  SPT773 Produktové číslo:  4013051031684
Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black Predaj skončil

Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black

Ortlieb Ultimate 6 M Classic je vysoko funkčná taška na riadidlá určená na každodenné cestovanie na bicykli rovnako ako na náročné diaľkové expedície. Vyrobená je zo špeciálnej neprieraznej fólie s prídavkom neoprénu a silikónu, ktorá je takmer nezničiteľná. Švy sú spojené vysokofrekvenčným 3D zváraním. Náročné testy preukázali, že taška je vodotesná podľa štandardu IP54. Veľkou prednosťou tašky je jej ľahká prístupnosť aj za jazdy. Navyše disponuje nastaviteľným magnetickým uzatváraním. Vnútri nájdete praktické priehradky na nevyhnutné drobnosti.

Brašny Ortlieb sa na riadidlá pripevňujú pomocou upínacieho mechanizmu vybaveného zámkom, takže počas jazdy brašna drží vo vodorovnej polohe aj v prípade, keď je plne zaťažená. Pripevnenie aj sňatie tašky z bicykla je veľmi rýchle a jednoduché. Na prenášanie je určený odnímateľný ramenný popruh. Farebnú kombináciu červená-čierna dopĺňajú bezpečnostné reflexné prvky nastriekané na prednej časti brašny. Tašku je možné doplniť o držiak na mapu, nepremokavý obal na GPS alebo o vnútornú výstuhu na foto a video výbavu. Brašny Ortlieb predstavujú neoceniteľného pomocníka každého cyklistu.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
21 × 23,5 × 14 cm

Hmotnosť:
650 g

Objem:
7 l

Systém zatvárania:
nastaviteľné magnetické zapínanie

Pripevnenie:
riadidlá

Základné vybavenie:
brašna
popruh cez rameno
veľké reflexné plochy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií