Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená

Zobraziť katalóg
Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená
5 2 hodnotení
Taška na bicykel na riadidlách, vodotesné 5L
Kód:  SPTif1166 Produktové číslo:  4013051041591
Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená Predaj skončil

Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená

Patríte medzi nadšených cyklistov? Akonáhle poznáte jeho výhody, nebudete s ňou zvládnuť bez praktických rukoväť. Dokonca aj pri tomto veľmi kompaktnom 5-litrovom balení budete mať všetky potrebné veci. Môžete sa spoľahnúť na presný vodotesný dizajn, ktorý nepreniká ani kvapkou. Priehľadná vrstva sa nachádza na hornej strane vrecka, môžete uložiť mobilný telefón, mapu alebo inú navigáciu pod ním, aby ste sa uistili, že nie ste na správnej ceste. Budete tiež spokojní so zvýšenou ochranou vaku a jednoduchým nastavením v ramennej taške. Vydajte sa na výlet pre skvelé zážitky a všetko v bezpečí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá vodotesnosť celého vrecka
  • Funguje tiež ako držiak máp alebo iná navigácia
  • Vetracie otvory vo veku proti prehriatiu
  • Uzamykateľný adaptér pre dvojkolesové riadidlá
  • Vhodný pre riadidlá až do priemeru 31,8 mm
  • Interný organizátor
  • Červený dizajn s reflexnými prvkami

V extrémnom počasí

Máte strach, že vaše citlivé elektronické zariadenia nebudú trpieť na vašich cestách počas akéhokoľvek poškodenia počasia? S Ultimate 6 neočakávate nič podobné, sú diely kombinované s technológiou 3D, aby sa zaistila dokonalá tesnosť. Mapy a navigácia zostanú suché a môžete ich umiestniť do priehľadného veka vrecka a stále byť schopný ovládať ich dotykové obrazovky. Taška slúži ako plnohodnotná navigačná pomôcka.Aby ste zabránili prehriatiu zariadenia vo veku, nájdete na jeho spodnej strane vetracie otvory, ktoré odvádzajú prebytočné teplo do vrecka. 

Vaše veci sú ťažké

Ste človek, ktorý nechodí domov doma? Potom určite oceníte možnosť odobrať tašku z riadidiel, otočiť ju cez rameno a obdivovať krásu okolia alebo nájsť občerstvenie. Dokonca aj keď nechcete nosiť všetko s vami, taška má riešenie pre vás. Vďaka uzamykateľnému hlavnému vrecku a celkovým riadidlám to nestratíte. Pri jazde osamotený je však na magnete veľmi jednoduchý otvor, takže obsah bude užitočný. Môžete tiež použiť vnútorné uzatvárateľné vrecko a kľúčovú dierku, aby ste nezískali žiadny dôležitý obsah na ceste alebo nechcený karamel. 

Rozmery:

Výška: 13,5 cm
Šírka: 24 cm
Hĺbka: 13 cm

hmotnosť:
664 g

objem:
5 l

Maximálna nosnosť:
5 kg

Kompatibilný s ORTLIEB E-Bike-Adapter a KLICKfix

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budete mít tašku i v provedení "plus"?

Diskusia a poradňa k Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená
Príslušenstvo pre Ortlieb Ultimate 6 S klasická červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Ultimate 6 S Classic Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Ultimate 6 S Classic Red.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií