Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Osprey Koby 20 bravo blue

Zobraziť katalóg
Osprey Koby 20 bravo blue
Detský ruksak detský, objem 20 l, hmotnosť 440 g
Kód:  SPT3185 Produktové číslo:  877257036959 Stránky výrobcu

Osprey Koby 20 bravo blue

Pripravte svojho malého dobrodruha na cestu do školy, na zaujímavé výlety alebo na cestu po vašom meste. Batoh je vyhotovený v príjemnom dizajne, ktorý sa deťom bude páčiť. Reflexné prvky na prednej strane určite ochránia vašu ratolesť v prítmí alebo večer.

Zadná strana batohu je osadená čalúnenou hranou, vďaka ktorej sa batoh veľmi dobre nosí. Nastaviteľné ramenné popruhy s vaším dieťaťom takmer porastú. Batoh s objemom 20 litrov vám ponúka dve primárne vrecká a malé bočné kapsičky na umiestnenie fľaše s vodou. Veľké vrecko uzatvárateľné zipsom poskytne vašej ratolesti miesto na uloženie teplejšieho oblečenia, desiaty, alebo všetkého potrebného pre malého uličníka. Druhé menšie vrecko je ideálne na uskladnenie maličkostí, cenností či kľúčov od domu.

Veľkosť:
38 × 27 × 21 cm

Hmotnosť:
440 gramov

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre vašu ratolesť
  • Príjemné nosenie
  • Dostatočný úložný priestor
  • Uzatvárateľné malé vrecko
  • Reflexné prvky na prednej strane

Vyzkoušejte bezplatně aplikaci Osprey PackSizer (ke stažení v App Store nebo v Obchodu Play). Díky ní snadno určíte, jak velký batoh bude vhodný právě pro vás. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Osprey Koby 20 bravo blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osprey Koby 20 Bravo Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií