Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Osprey Tempest 16 - Mystic magenta

Zobraziť katalóg
Osprey Tempest 16 - Mystic magenta
Batoh objem 16 l, hmotnosť 600 g
Kód:  SPT640 Produktové číslo:  877257032425 Stránky výrobcu
Osprey Tempest 16 - Mystic magenta Predaj skončil

Osprey Tempest 16 - Mystic magenta

Ruksak Tempest 16 značky OSPREY predstavuje ideálneho pomocníka pre trekových nadšencov ženského pohlavia. Batoh nadchne praktickým usporiadaním aj mimoriadne kvalitným spracovaním. Vysoko komfortné nosenie zaručujú dĺžkovo nastaviteľné ramenné popruhy spolu s bedrovým pásom. Zadná časť ruksaku je vybavená špeciálnym, dobre odvetraným chrbtovým panelom AirScape, ktorý zabezpečí výbornú cirkuláciu vzduchu. Príjemný dizajn robí z ruksaku veľmi univerzálny doplnok. 

V hlavnej časti batohu nájdete praktickú a dostatočne veľkú hlavnú kapsu. Ruksaku nechýba ani niekoľko menších priehradiek a vreciek na prenášanie osobných vecí a ďalšieho príslušenstva, jeho celková kapacita dosahuje 16 litrov. Iste tiež oceníte praktické vrecká po stranách bedrového pásu, ku ktorým budete mať vždy jednoduchý prístup. 

Ďalej disponuje pútkami na jednoduché uchytenie teleskopických palíc za chôdze, strečovými vreckami, vreckom na vodný rezervoár a pútkami na cepíny. 


Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
turistiku

Objem:
16 l

Hmotnosť:
0,6 kg

Farba:
ružová

Vyzkoušejte bezplatně aplikaci Osprey PackSizer (ke stažení v App Store nebo v Obchodu Play). Díky ní snadno určíte, jak velký batoh bude vhodný právě pro vás. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Osprey Tempest 16 - Mystic magenta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osprey Tempest 16 Mystic Magenta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií