AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Outdoor Edge Game Processor

Zobraziť katalóg
Outdoor Edge Game Processor
Sada nožov – určený pre porážku a následné spracovanie akejkoľvek zveri, v pevnom, umývateľnom kufríku s prehľadným uložením
Kód:  ELOV0100 Produktové číslo:  4045011113727

Outdoor Edge Game Processor

Súpravu Game Processor od svetoznámeho výrobcu nožov Outdoor Edge ocení každý lovec, ktorý hľadá praktickú súpravu obsahujúcu všetky potrebné nástroje na zabíjanie a následné spracovanie vysokej zveri, vodného vtáctva alebo rýb. Dvanásťdielna kolekcia obsahuje nielen kvalitné nože z nehrdzavejúcej ocele, ale aj ďalšie praktické pomôcky. Všetky nástroje sú vybavené ergonomickou rukoväťou. Tá zabraňuje vykĺznutiu z vlhkých rúk a prípadnému poraneniu. V súprave nájdete aj príslušenstvo v podobe brúsky, latexových rukavíc a praktického kufríka, v ktorom máte všetko vždy poruke.

Kľúčové vlastnosti súpravy Game Processor

  • Čepele z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 420 s vysokým obsahom uhlíka
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť Kraton pre komfortné a pevné uchopenie
  • Kompletná súprava 5 nožov a príslušenstva značky Outdoor Edge
  • Odolný plastový kufrík pre uloženie
  • Hmotnosť súpravy je 2,6 kg

Všetko čo potrebujete na jednom mieste

Súprava Game Processor obsahuje celkom 12 nástrojov, konkrétne vykosťovací nôž, nôž s vyvrhovacím hákom, filetovací nôž, mäsiarsky nôž, nožnice na kosti, pílku na kosti, vidlice, rozťahovák hrudného koša, brúsku na nože, umývateľný lopárik a plastový kufrík s praktickým nosným uchom. Celá súprava váži 2,6 kg, takže je ľahko prenosná.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Lovecký Hotovo!

Použitie

Použitie
Lovecký Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Outdoor Edge Game Processor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Edge Game Processor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Outdoor Edge Game Processor.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií