Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pánske športtestery – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
Suunto
(1)
Kompatibilný OS
Android
(1)
IOS
(1)
Bezdrôtová technológia
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
Športové aktivity
Bedminton
(1)
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Golf
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Vzdialenosť
(1)
Záznam trasy
(1)
Výpočet kalórií
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné pánske športtestery. Cenových hitov v kategórii pánske športtestery máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší pánske športtestery? Potom sa pozrite do kategórie lacné pánske športtestery.
1 položka
4,2 24×
Suunto 9 Peak All Black Titanium
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,2" matrix displej, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
Cenová bomba
299 € Ušetríte 595,10 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTsuun9Pemabt

Pánske športtestery – cenové bomby, akcie

mobilySamsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať? Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
Hledáte snímač srdečního tepu navržený speciálně pro ženy? V tom případě se mrkněte na naprostou novinku od společnosti Garmin. Hrudní snímač HRM-Fit speciálně vyvinutý pro ženy zaručuje maximální pohodlí i přesný záznam tréninkových hodnot. Jak je konstrukčně řešený,...
Nové nadupané smartfóny Google Pixel 8 so sebou prinášajú vylepšené fotoaparáty alebo nový displej. Na vyšší z dvojice, Google Pixel 8 Pro, sme sa zblízka pozreli v našej recenzii. Čo všetko najnovší model prináša a ako sa používa v praxi?
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja.
V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií