AlzaPlus+ sport PET

Penco Energy drink 900 g grep

Zobraziť katalóg
Penco Energy drink 900 g grep
5 6 hodnotení
Iontový nápoj – v prášku
Kód:  SPTpen0007 Produktové číslo:  8594000864424 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Penco Energy drink 900 g grep

Čím svoje telo nakopnúť po dlhšej vytrvalostnej záťaži, ktorej doba presiahla 1,5 hodiny? Dajte si iontový nápoj Penco Energy drink! Nápoj obsahuje vyšší obsah energie, a tak prispieva k udržaniu výkonnosti pri dlhšom fyzickom výkone a zabraňuje únave. Navyše obsahuje tiež unikátny disacharid palatinózu, ktorý poskytuje svalom a mozgu rovnaké množstvo energie ako sacharóza alebo glukóza, ale v dlhšom časovom intervale. Vytrvalostní športovci používajúci Penco Energy drink s palatinózou tak lepšie znášajú intenzívnu fyzickú záťaž a sú schopní dlhšie podávať maximálny výkon. Iontový nápoj Penco je nielen telu prospešný, ale vďaka lahodnej grapefruitovej príchuti si na ňom aj pochutnáte!  

Kľúčové vlastnosti iontového nápoja Penco Energy drink 900 g grep

  • Penco Energy drink je iontový nápoj prispievajúci k udržaniu výkonnosti
  • Nápoj zvyšuje vstrebávanie vody počas fyzického výkonu
  • Energy drink obsahuje 20% palatinózy pre postupné uvoľňovanie energie
  • Nápoj má účinný antioxidačný systém
  • Ten vďaka zinku, mangánu, selénu a vitamínu C a E prispieva k ochrane buniek
  • Nápoj Penco Energy drink predlžuje schopnosť podávať maximálny výkon
  • Z 900 g pripravíte 18 l hypotonického nápoja s palatinózou
  • Iontový nápoj Penco je s grepovou príchuťou

Zloženie

Sacharóza, maltodextríny, izomaltulóza * (20%), glukóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, horečnaté soli kyseliny citrónovej, citran sodný, laktát vápenatý, chlorid sodný, aróma, citran draselný, draselné soli kyseliny trihydrogénfosforečnej, srvátková bielkovina, citrusový pektín, ß karotén (iba ED pomaranč), naringin (iba ED grapefruit), vitamínová zmes (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D- biotín, kyanokobalamín), chlorid draselný, emulgátor: sójový lecitín, síran železnatý, oxid zinočnatý, síran manganatý, síran meďnatý, seleničitan sodný, jodičnan draselný.* Izomaltulóza je zdrojom glukózy a fruktózy.

Príprava a dávkovanie

1 odmerku (20 g) prášku rozmiešame v 300 ml vody (hypotonický nápoj, 220 mOsm/l) alebo 400 ml vody (hypotonický nápoj, 170 mOsm/l). Iontový nápoj sa pije tesne pred výkonom a potom každých 10 - 15 minút - podľa doby, intenzity výkonu a teploty prostredia. 

Zloženie

sacharóza, maltodextríny, izomaltulóza* (20%), glukóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, horečnaté soli kyseliny citrónovej, citran sodný, laktát vápenatý, chlorid sodný, aróma, citronan draselný, draselné soli kyseliny trihydrogénfosforečnej,  srvátková bielkovina, citrusový pektín, β karotén (iba ED pomaranč), naringin (len ED grapefruit), vitamínová zmes (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín mononitrát, kyselina pteroylmonoglutámová, D-biotín, kyanokobalamín), chlorid draselný, emulgátor: sójový lecitín, síran železnatý, oxid zinočnatý, síran mangánatý, síran meďnatý, seleničitan sodný, jodičnan draselný. * Isomaltulóza je zdrojom glukózy a fruktózy.

Parametre a špecifikácia

Príchuť
Grapefruit Hotovo!
Kalórií na 100 g
91,06 kcal (381,25 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
5 g Hotovo!
Sacharidy
90 g Hotovo!
Cukry
67 g Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Grapefruit Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
91,06 kcal (381,25 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
5 g Hotovo!
Sacharidy
90 g Hotovo!
Cukry
67 g Hotovo!
Tuky
0 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
0 g Hotovo!
Vláknina
0 g Hotovo!
Soľ
2 g Hotovo!

Alergény

Výrobok obsahuje alergény
Mlieko a výrobky z neho, Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda), Sójové bôby (sója) a výrobky z nich, Vajcia a výrobky z nich Hotovo!

Druh

Druh
S minerálmi, Izotonické, Energetické Hotovo!

Forma

Forma
Prášok Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky izotonické nápoje
» Všetky iontové nápoje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Penco Energy drink 900 g grep Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Penco Energy drink 900g grep.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií