AP+ nový vizuál Aplikace

Penco Junior After Sport Shake 250 g, čokoláda

Zobraziť katalóg
Penco Junior After Sport Shake 250 g, čokoláda
5 1 hodnotení
Športový nápoj – 5 dávok, bez pridaného cukru, vyšší obsah bielkovín
Kód:  SPTpen0032 Produktové číslo:  8594000865773 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Penco Junior After Sport Shake 250 g, čokoláda Predaj skončil

Penco Junior After Sport Shake 250 g, čokoláda

Vhodným prípravkom so zvýšeným obsahom bielkovín a železa nielen na udržanie výkonnosti pri vytrvalostných pretekoch je instantná proteínová kaša Penco Pelupa Fitness. Zloženie sa môže pochváliť širokou škálou vitamínov a minerálnych látok. Obsah železa v jednej dávke je 10 mg. Železo je tu vo zvýšenej miere pre podporu tvorby červených krviniek a hemoglobínu. To všetko bez pridaného cukru či konzervačných látok. Proteínová kaša má výbornú chuť, je dobre stráviteľná a ľahko sa pripravuje. Obsah tohto balenia 250 g vystačí na prípravu 5 dávok.

Kľúčové vlastnosti proteínovej kaše Penco Pelupa Fitness

  • Instantná proteínová kaša s vysokým obsahom železa a vitamínu C
  • 10 g bielkovín v jednej dávke
  • Železo pre podporu prenosu kyslíka v tele
  • Vitamín C
  • Obsah železa 10 mg
  • Obsah balenia 250 g na prípravu 5 dávok

Odporúčané dávkovanie

Pre dospelých 6 polievkových lyžíc (50 g) prášku sa rozmieša v 150 – 200 ml vody alebo mlieka na kašu, pre deti od 12 rokov 4 polievkové lyžice (30 g) v 100 ml pre deti od 3 rokov 2 polievkové lyžice (15 g) v 50 ml za deň. Je sa buď na raňajky alebo 30 – 120 minút pred výkonom. Používajte v súlade s osobným diétnym plánom v množstve primeranom aktuálnej telesnej záťaži. Pre dosiahnutie požadovaných účinkov dodržujte uvedený postup prípravy. Dbajte na rôznorodú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl. V prípade akýchkoľvek ťažkostí po užití kaše prerušte jej užívanie.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Energetická hodnota: 1 585 Kj/375 kcal
Bielkoviny: 20 g
Sacharidy: 60 g
- z toho cukry: 10 g
Tuky 5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g
Vláknina: 5 g
Soľ: 0,2 g

Alergény:
Mlieko, srvátka.

Zloženie:
zmes instantnej celozrnnej ryžovej a kukuričnej múky (3 : 1), mlieko sušené odstredené 17 %, CFM srvátkový proteínový koncentrát (43 – 48 % beta-laktoglobulín, 14 – 18 % alfa-laktalbumín, 1 – 3 % imunoglobulíny, 24 – 28 % glykomakropeptidy, prírodné farbivo Annat) 10 %, inulín 4 %, emulgátor sójový lecitín, slnečnicový olej, vitamínová zmes (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50 %, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotín, kyanokobalamín), prírodné farbivo beta-karotén, fumarát železnatý, sladidlo steviolglykosidy, antioxidanty: vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-lacetát) a vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát).

Zloženie

zmes instantnej celozrnnej ryžovej a kukuričnej múky (3:1), mlieko sušené odstredené 17%, CFM srvátkový proteínový koncentrát (43-48% beta-laktoglobulín, 14-18% alfa-laktalbumín, 1-3% imunoglobulíny, 24-28% glykomakropeptídy, prírodné farbivo Annato) 10%, inulín 4%, emulgátor sójový lecitín, slnečnicový olej, vitamínová zmes (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín mononitrát, kyselina pteroylmonoglutámová, D-biotín, kyanokobalamín), prírodné farbivo beta-karotén, fumarát železnatý, sladidlo steviolglykozidy, antioxidanty: vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-lacetát) a vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Penco Junior After Sport Shake 250 g, čokoláda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Penco Junior After Sport Shake 250g, čokoláda.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií