Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Petzl REACTIK Blue

Zobraziť katalóg
Petzl REACTIK Blue
4,8 4 hodnotení
Čelovka so svietivosťou 220 lm, dosvit 110 m, 3 ks LED diód, vodoodolná podľa IPx4, napájanie: dobíjací akumulátor × 1×, hmotnosť 115g
Kód:  SPT18334 Produktové číslo:  3342540104075

Petzl REACTIK Blue

Inteligentná, kompaktná a dobíjacia čelovka Petzl Reactik predstavuje dokonalé vybavenie pre všetkých vyznávačov outdoorových aktivít. Vďaka technológii Reactive Lightning si sama optimalizuje výdrž a obmedzuje nutnosť ľudských zásahov, pretože senzor automaticky upravuje svietivosť podľa okolia. Samozrejme ho však môžete deaktivovať a bude svietiť úplne konštantne (Constant Lightning). Záleží teda len na vašom rozhodnutí.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentná čelovka na dynamické pohybové aktivity v teréne
  • Automatická optimalizácia výdrže
  • Zmiešaný kužeľ svetla na osvetlenie blízkeho okolia aj vzdialenejších objektov
  • Kvalitný elastický popruh zaručí maximálne pohodlie
  • Odolnosť voči rozmarom počasia (IP X4)
  • Dobíjanie pomocou akumulátora

Čelovku Petzl Reactik si môžete vziať kamkoľvek

Ak budete v teréne potrebovať osvetliť blízke okolie aj vzdialenejšie objekty, vďaka zmiešanému kužeľu svetla s úzkym zaostreným segmentom to naozaj spoľahlivo dosiahnete. Navyše môžete využiť aj režim červeného svetla na nočné videnie. Kvalitný elastický popruh zároveň zaručuje maximálny komfort a drží čelovku na hlave aj pri dynamických pohybových aktivitách. Svietidlo je pritom odolné voči nepriaznivému počasiu, ľahké a je možné ho jednoducho dobiť pomocou akumulátora, takže si ho môžete vziať prakticky kamkoľvek.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,proc zmizelo spousta hodnoceni teto celovky v cerne variante spojene s Modrou.Bylo tam jak pozitiva tak i negativa...kde to je??? Nechavate jen dobra nebo vicemene dobra hodnoceni a popis zavad mazete.Neni to jen u teto celovky ale obecne u mnoha vyrobku,zejmena u Petzlu.Mezi kvalitnima celovkama se umistuje na spodnich prickach...je to snad proto,ze se material plastovy lame a nekteri z nas na to ve svych komentarich upozornili?No mila Alzo,mate muj obdiv.Praci s mazanim komentaru si date,ale odpovedi na stovky dotazu u mnoha jinych neni zodpovezeno...snad jen u tech drahych je to ten den.

Dnes je 10.10.2018, zajímalo by mě zda již máte čelovky skladem.

Diskusia a poradňa k Petzl REACTIK Blue
Príslušenstvo pre Petzl REACTIK Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petzl REACTIK Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petzl REACTIK Blue.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií