AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pixelová kapsička oranžová 06

Zobraziť katalóg
Pixelová kapsička oranžová 06
Peňaženka šedivo oranžová, 60 pixelov zadarmo
Kód:  SPT1010 Produktové číslo:  6955185803417
Pixelová kapsička oranžová 06 Predaj skončil

Pixelová kapsička oranžová 06

Ak hľadáte novú peňaženku a chcete niečo naozaj originálne, tak pre vás máme úplnú novinku na našom trhu. Je ňou tzv. pixelová peňaženka. Spoločnosť PixelBags, ktorá sa preslávila výrobou pixelových batohov a peračníkov, teraz prichádza na trh s novými pixelovým peňaženkami.

Unikátna peňaženka totiž disponuje patentovaným panelom s veľkosťou 13 x 18 pixelových bodov, ktoré sú vyrobené zo silikónu. To znamená, že máte k dispozícii až 214 možností, ako môžete vyjadriť svoje myšlienky. Peňaženka je vyrobená z trendového strečového melange bavlneného materiálu. Spolu s touto unikátnou peňaženkou získate cca 60 farebných pixelov zadarmo, ktoré si môžete ľubovoľne rozmiestniť po pixelovej strane. Vytvoríte si tak vzhľad lahodiaci vášmu oku a aký nemá nikto z vášho okolia. Pre lepší vzhľad s viacerými detailmi si môžete zakúpiť ďalšie súpravy malých pixelov v 24 rôznych farbách a tvoriť tak nepreberné množstvo rôznych variantov.

Zapínanie zabezpečuje kvalitný zips a vo vnútri je dostatok miesta na drobné veci, ako sú vaše kreditné karty a peniaze, mobilný telefón, malý fotoaparát alebo kozmetické potreby.

Parametre a špecifikácia:

Farebný variant:
Oranžová

Hmotnosť (g):
76

Materiál:
Bavlna a silikón

Rozmery (Š x V x H cm):
11 x 15 x 3

Počet špuntov (Š x V):
13 x 18

Celkový počet pixelov na doske:
214

Veľkosť pixelov:
Malé (M)

Pixely v balení (štartovací balíček):
55 - 60 kusov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pixelová kapsička oranžová 06 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelová kapsička oranžová 06. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel Tasche orange 06. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel Tasche orange 06. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orange Pixel zseb 06.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií