Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pixelová taška na rameno 16 fialová

Zobraziť katalóg
Pixelová taška na rameno 16 fialová
cez rameno, štýlový messenger na 13" NB, fialová
Kód:  SPT1006 Produktové číslo:  6955185807132 Stránky výrobcu
Pixelová taška na rameno 16 fialová Predaj skončil

Pixelová taška na rameno 16 fialová

Popustite uzdu vašej kreativite s týmto novým módnym trendom, ktorý si určite zamilujete. Štýlový messenger vás vtiahne do sveta, ktorý vám umožní byť sám sebou. Vyjadrite svoje myšlienky, pocity, nálady a preneste akékoľvek nápady. Vytvorte si svoje vlastné motívy a osloboďte sa od nudného a nezáživného, alebo len tak relaxujte pri skladaní obrázkov. Buďte jedineční a doprajte si originálny vzhľad pokojne každý deň.

Taška, ktorá bude vyzerať vždy skvele, pretože si ju navrhnete tak, ako si ju sami predstavujete. Jej vizuálna variabilita bola dosiahnutá unikátnou doskou na prednej strane, ktorá je akýmsi stavebným kameňom pre vaše tvorivé kombinácie. Zvolený vzhľad docielite pomocou farebných pixelov s 364 možnými pozíciami, ktoré navyše úplne presne zapadnú na vami zvolené miesto. Nemusíte sa báť, že by sa vám niekde mohli stratiť, na svojom mieste držia ako pribité. Veľkosť dosky je 26 × 14 bodov.

Štýl a praktickosť v jednom

Táto štýlová taška cez rameno je určená na každodenné používanie. Vyrobená je z trendového, nepremokavého nylonového materiálu. Komfort pri používaní vám zaistí široký, pevný nastaviteľný popruh, vybavený mäkčenou ramennou časťou. Vnútorný priestor tašky je doplnený zipsom uzatvárateľným vreckom a menším vreckom na drobnosti. V taške nájdete dostatok priestoru pre notebook veľkosti 13'' a zároveň dostatočné množstvo miesta pre dokumenty formátu A4 a veci dennej potreby. Ku každému batohu je zadarmo priložený balíček s približne 160 ks veľkých pixelov a minigaléria pre inšpiráciu. Pre ďalšiu tvorbu obrázkov je možné dokúpenie pixelov v 24 farbách.

Vlastnosti:

  • Materiál: nylon a silikón
  • Farba: fialová
  • Rozmery: 27 × 37 × 15 cm
  • Nosnosť: 14 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pixelová taška na rameno 16 fialová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelová taška na rameno 16 fialová.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií