Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M

Zobraziť katalóg
POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M
Chrániče – lakťov, s EPS jadrom, výkonný ventilačný systém, unibody konštrukcia, sťahovacie pásky, reflexné prvky a farby pre lepšiu viditeľnosť
Kód:  SPTms2120
POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M Predaj skončil

POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M

Veľmi ľahký chránič lakťov pre tých, ktorí hľadajú voľnosť pohybu, nízku váhu, maximálne odvetranie a minimálny objem. To všetko tieto nové chrániče majú. Oproti verzii VPD 2.0 Knee je však vrstva tenšia, teda je to do určitej miery na úkor maximálnej absorpcie energie. Sú vyrobené z odolnej tkaniny a ponúkajú dva pásiky na stiahnutie. Zosilnená pletenina pomôže proti predratiu a elastické pásky zaistia správne usadenie a komfort. PU na vnútornej strane zabráni šmýkaniu. Chrániče majú nízky profil. Iste oceníte aj reflexné prvky a farby na lepšiu viditeľnosť, ktoré zaistia vašu bezpečnosť aj pri jazde v tme.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký chránič pre voľnosť pohybu
  • Maximálna odvetranie
  • Dva pásiky na stiahnutie
  • EPS jadro
  • Unibody konštrukcia
  • Reflexné prvky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joint VPD Air Elbow Uranium Black M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black M.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií