AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pohodlné a bezstarostné kempovanie

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Leto je už za dverami a mnoho nadšencov sa už nemôže dočkať, ako otvoria sezónu kempovania a stanovania. Pokiaľ aj vy radi jazdíte do prírody pod stan, určite viete, že správna výbava je pre spokojne strávenú dovolenku nevyhnutná. Ako vybrať ideálny stan pre letnú rodinnú dovolenku a aká ďalšia výbava vám rozhodne príde vhod?  

Kempovanie

Ako vybrať ten pravý rodinný stan?

Stan pre štvorčlennú rodinu je základom a rozhodne sa pri jeho výbere oplatí dôverovať spoľahlivej o osvedčenej značke, ktorá vám poskytne dostatočný komfort a zaručí kvalitu svojho tovaru. Ako ideálne riešenie pre rodinnú dovolenku či predĺžený víkend s priateľmi sa javí stan Coleman Oak Canyon 4. Ponúka dostatok priestoru pre 4 osoby a je vyrobený z vysoko funkčných a odolných materiálov, ktoré vás ochránia aj pri dlhodobejšej nepriazni počasia. Aké konkrétne výhody môžete od stanu Coleman Oak Canyon 4 očakávať?

Konštrukcia stanu Coleman Oak Canyon 4

Stan Coleman Oak Canyon 4 vás prekvapí rozľahlým vnútorným priestorom, do ktorého sa pohodlne zmestia štyria dospelí ľudia. Obytná časť stanu je vysoká 2 metre, čo poskytuje dostatok miesta aj pre vyššie osoby. Pomocou deliacej prepážky môžete vnútri vytvoriť dve samostatné miestnosti, čo iste oceníte ako pri dovolenke s deťmi, tak pri kempovaní s priateľmi. Celý vonkajší plášť aj podlahu stanu tvorí tropiko vyrobené zo špeciálnych materiálov s vysokou odolnosťou proti dažďu, takže v prípade zlého počasia zostanete v suchu vy aj vaše veci. Nemusíte sa obávať ani silného vetra – stan Coleman Oak Canyon 4 je vysoko stabilný a odolný vďaka oceľovým a sklolaminátovým tyčiam. Tie tvoria jeho konštrukciu a zároveň zaisťujú rýchle a jednoduché postavenie stanu.

Vnútorný priestor stanu
Stan Coleman Oak Canyon 4 možno vnútri prakticky rozdeliť na 2 samostatné spálne.

Technológia zatmavených spální Blackout Bedroom

Stan Coleman Oak Canyon 4 sa okrem iného môže pochváliť jedinečnou technológiou zatmavených spální Blackout Bedroom, v ktorých si môžete užívať ničím nerušený spánok kedykoľvek chcete. Steny spálne pokrýva špeciálne upravená látka, ktorá neprepúšťa svetlo, takže už vás nebude obťažovať skoré svitania ani neskoré stmievanie. Vďaka špeciálnej úprave látky dochádza vo vnútri stanu aj na reguláciu teploty, ktorá môže byť cez deň až o päť stupňov nižšia, v noci sa naopak o stupeň zvyšuje.

Ako vybaviť vnútorný priestor stanu?

Spoločnosť Coleman neponúka len kvalitné stany, ale aj kompletnú výbavu pre pobyt v prírode, ktorej súčasťou sú spacie vaky, rôzne druhy matracov či kempingový nábytok. Zo širokej ponuky si určite vyberie každý, kto preferuje funkčné materiály a kvalitné spracovanie.

Základom je kvalitný matrac

Dokonalý spánok vám zaistí iba komfortný matrac, bez ktorého sa rozhodne nezaobídete. Určite nebudete ľutovať, pokiaľ si zaobstaráte matrac Coleman Comfort Bed Compact alebo matrac vyššej rady Coleman Extra Durable Airbed. Svojimi rozmermi dokonale padnú do stanu Coleman Oak Canyon 4 a kombinácia PVC a nylonu poskytuje pohodlie aj vysokú odolnosť proti poškodeniu.

Matrac
Spanie ako v bavlnke zaistí priestranný a pohodlný matrac Coleman.

Spacie vaky pre deti aj dospelých

Pri výbere spacieho vaku je dobré určiť, na aké príležitosti a do akých teplôt budeme spacák potrebovať. Coleman ponúka spacie vaky ako na klasické rodinné kempovanie, alebo na horské expedičné výpravy, čomu prispôsobuje aj funkcie a materiály jednotlivých typov spacích vakov. Dobrá správa je, že myslí aj na malých dobrodruhov. Špeciálne pre nich vyrobil detský dekový spacák Coleman Glow in the dark, ktorý prekvapí a nadchne svetielkujúcimi muškami na povrchu.

Nápoje a potraviny vždy pri ruke

Na uchovanie potravín a nápojov sa vám určite bude hodiť chladnička Campingaz Powerbox Plus 28L AC/DC, ktorú môžete umiestniť priamo v stane. Stačí k nemu len priviesť elektrický kábel a pretiahnuť ho špeciálnym otvorom, ktorý je tu vytvorený presne na tento účel. Coleman jednoducho myslí na všetko, čo vám spríjemní a skvalitní vašu dovolenku.

Prenosná chladnička
Prenosná chladnička Campingaz Powerbox Plus sa postará o čerstvosť vašich potravín.

Ako si zariadite vonkajšie posedenie?

Na príjemný relax pred stanom nesmieme zabudnúť. Slnenie, večerné grilovanie, príjemné čítanie – či už trávite voľný čas akokoľvek, určite vám prídu vhod kvalitné kempovacie kreslá Coleman Deck Chair, v ktorých sa pohodlne uvelebíte. Kreslá Coleman Deck Chairľahké a skladné, takže ich pribaľte k ostatnému vybaveniu a vydajte sa za novými zážitkami!

Odpočívajte, relaxujte a užívajte si krásne chvíle pri kempovaní v prírode so svojimi blízkymi. Coleman sa postará o vaše pohodlie a zaistí hladký priebeh celej dovolenky.

Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií