Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Polar A300 HR Black

Zobraziť katalóg
Polar A300 HR Black
4,5 6 hodnotení
Športtester – meranie tepovej frekvencie hrudným pásom; krokomer, výpočet spálených kalórií; kompatibilný s: Android, iOS; vodotesný do 50m (5ATM)
Kód:  KHO6796 Produktové číslo:  725882015415

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar A300 HR Black

Ak sa bez svojej pravidelnej dávky športového výkonu nezaobídete, potom ste tu na správnej adrese. Športtester Polar A300 je určený práve pre športovcov, ktorých potreby výrazne prevyšujú bežný štandard. Tento elegantný, odolný a funkciami nabitý drobček totiž premení všetky vaše predstavy o monitoringu tela na realitu. Nehovoriac o bezkonkurenčnej previazanosti s telefónnou aplikáciou a prepracovanou webovou stránkou, ktorá posúva aj tie najbežnejšie denné aktivity na vyššiu úroveň.

Technologický dravec

Zariadenie je navrhnuté s myšlienkou na najnovšie trendy výpočtovej techniky. Vo svojom kompaktnom tele združuje funkcie dvoch samostatne sa predávajúcich produktov naraz. Konkrétne ide o športtester a monitor dennej aktivity. Výsledkom je schopnosť zobraziť širokú škálu najrôznejších údajov, prostredníctvom ktorých preskúmate fungovanie vášho organizmu až do toho najmenšieho detailu.

Navyše v spojení s cloudovým úložiskom FLOW a mobilnou aplikáciou FLOW APP získava prístroj ďalšie pridané hodnoty. Nielen že máte dáta vždy po ruke, ale tiež si môžete vytvoriť profil určitého športu či tréningový cieľ, ktorý možno nahrať priamo do hodiniek. Počas tréningu potom môžete ľahko kontrolovať jeho plnenie. Prepojenie s aplikáciou prebieha cez Bluetooth.

Vybrané tréningové funkcie

  • Tepovej zóny a meranie tepu - možno zobraziť ako v percentách z maxima, tak aj v počte úderov za minútu. Je meraný hrudným pásom Polar H7, ktorý je súčasťou balenia. Pri výbere tréningu je možné nastaviť aj jeho plánovanú intenzitu. Jej dodržiavanie je kontrolované na základe aktuálneho tepu. Pri nedodržaní tepovej zóny vás športtester upozorní, ak je táto výstraha zapnutá.
  • Fitness test - určuje index kondície, vďaka ktorému viete, ako na tom práve ste. Či sa zlepšujete, zhoršujete, alebo stagnujete.
  • Športové profily - prostredníctvom webového servisu si môžete vytvoriť vlastné profily jednotlivých športov. Tie potom synchronizuje s prístrojom. Akonáhle základné dáta pre výpočet údajov raz nastavíte, nie je potreba ich editovať znova. Ide o ideálny prostriedok na sledovanie vašich pokrokov v konkrétnej aktivite.
  • Energy pointer - zariadenie už počas cvičenia zobrazuje na displeji, či pálite viac tuky, alebo či viac rozvíjate svoju kondíciu.

Monitor dennej aktivity

Sleduje všetky denné aktivity. Meria tep, kalórie, čas spánku, počet krokov a mnoho ďalšieho. Zároveň dokáže upozorniť na to, že ste dlho nevyvinuli žiadny pohyb. Nechýba ani možnosť zaznamenávať spánok a následne porovnať, koľko času strávite v pokojnej a koľko v nepokojnej fáze. Jednoducho tak zistíte, či napríklad zmena tréningu vyvolala nejakú zmenu vo vašom biorytme.

Podareným dizajnom to nekončí

Hneď na prvý pohľad prekvapia hodinky atraktívnym vzhľadom. Ten je podčiarknutý ultraľahkou a ultratenkou konštrukciou, vďaka ktorej skoro ani nespoznáte, že ich na ruke máte. Telo A300 je obopnuté odnímateľným silikónovým pásikom . Podľa vášho outfitu, nálady či typu tréningu môžete vyladiť ich vzhľad na mieru. Srdcom systému je výkonná dobíjacia batérie s výdržou až 4 týždne. Pokiaľ ide o pamäťovú kapacitu, prístroj zaznamená a uloží až 60 dní. (Pri nepretržitom monitorovaní dennej aktivity a 1 hodine tréningu denne)

Doplňujúce informácie

  • Rozlíšenie displeja 128 x 128 pixelov
  • Zobrazuje text v 15 jazykoch
  • Aktualizovateľný softvér
  • Priložením hodiniek k hrudnému pásu sa automaticky zobrazí tep (nie je potreba stláčať žiadne tlačidlo)

Kompatibilita s mobilnou aplikáciou:

Apple - iPad (3. a 4. generácie), iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod touch (5. generácie), iPhone 6, iPhone 6 Plus

Androind - verzia musí byť 4.3 alebo vyššia
HTC - One, One M8, One Max, One Mini 2, One Mini
LG - G Flex, G3, Nexus 4, Nexus 5
Motorola - Moto G, Moto X
Samsung - Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, S5 Mini, Galaxy Note II, Galaxy Note III
Sony - Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2
Huawei Ascend P7

Obsah balenia:
Polar A300 (hodinky a remienok)
Hrudný pás Polar H7
USB kábel na dobíjanie a pripojenie k PC
Príručka

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Materiál puzdra
Silikón Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Silikón Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
8 h (0,33 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení i hrudní pás? Děkuji.

Dobry den, mohla bych vedet, jake rozmery hodinky maji? Zajima me velikost displeje a sirka a delka pasku. Dekuji Katka

Zdravím, je možné v týchto hodinkách prehliadať pdf súbory ? vďaka

Dobry den,muzete mi sdelit zda lze sparovat s telefonem Lenovo A6000 verze Androidu 4.4.4.

Dobrý den, lze hodinky sparovat s LenovoP1ma40? Verze systému Android je 5.1, děkuju :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali model Polar A300 HR Black, respektive hrudní pás od těchto hodinek je schopen přenášet data z tréninku zároveň do aplikace v telefonu a zároveň do hodinek - konkrétně aktualní tep...

Dobrý den bude tento náramek plně fungovat p spárování s telefone : Huawei Y6 PRO ? A ještě jsem se chtěla zeptat , nenašla jsem na tento náramek moc českých recenzí, tak kde bych mohla nějaké najít ? Děkuji za odpověď

Dobrý den,je kompatibilní s Huawei Y3.Děkuji

Dobrý den. Nenašel jsem zda je výrobek kompatibilní s telefonem ASUS X00AD. Nicméně verze systému Android je 6.0.1. Předpokládám správně, že by výrobek měl s telefonem ASUS fungovat bez problémů? Díky za odpověď. Honza

Dobrý den, měří tyto hodinky průměrný a maximální tep. děkuji

12
Diskusia a poradňa k Polar A300 HR Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A300 HR Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A300 HR Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A300 HR Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar A300 HR Fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií