Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polar A360 Black - S

Zobraziť katalóg
Polar A360 Black - S
4,3 3 hodnotení
Fitness náramok v náramku, veľkosť S (13-17 cm)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KHO8030 Produktové číslo:  725882028149

Polar A360 Black - S

Polar A360 Black - S je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zamerané na športovcov

Polar A360 je prvý produkt od spoločnosti Polar na monitorovanie srdcového tepu na zápästí. Ponúka sledovanie vašej činnosti a podrobné informácie o tréningoch v jedinom zariadení 24/7. Zavibruje pri každom zaslaní informácií o prichádzajúcich hovoroch, správach, upozorneniach kalendára a upozorneniach zo sociálnych sietí, ale tiež poskytne jemné pripomenutie, keď ste sa už dlho nepohli. Je vybavený farebným dotykovým displejom, dvojtýždňovou životnosťou batérie a výmennými silikónovými náramkami v rôznych farbách a veľkostiach.


Jednoducho presný

Sledovanie tepovej frekvencie je teraz oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí utiahnuť náramok, zapnúť tréningovú funkciu a vyraziť. Okamžite a bez námahy tak môžete sledovať svoju tepovú frekvenciu - či už beháte, cvičíte v posilňovni alebo idete na bicykli do práce.

Perfektný tréningový spoločník

Polar A360 vás spoľahlivo navedie a udrží v tej správnej zóne tepovej frekvencie na dosiahnutie vašich tréningových cieľov. Sledujte podrobnosti o tréningu priamo z vášho zápästia.


Všetko, čo potrebujete na sledovanie vašej aktivity 24/7

Fitness monitor Polar A360 sleduje vašu každodennú činnosť, tréningy, kroky, kalórie a dokonca aj spánok. Funkcia Sprievodca aktivitami vám následné dodáva motiváciu na dosiahnutie denných cieľov.

Začnite sviežo každý deň

Sledujte všetko, čo potrebujete vedieť o vašej každodennej činnosti. Či už je to sledovanie kvality spánku, ušlé kroky, vzdialenosť, spálené kalórie alebo akékoľvek ďalšie aktivity. Môžete kontrolovať svoj denný cieľ a získať praktické rady, ak na jeho dosiahnutie budete potrebovať pomôcť. Polar A360 dokonca zavibruje, aby vás upozornil, ak ste dlhšiu dobu neaktívni. Všetky podrobnosti o vašej činnosti a prínosoch pre vaše zdravie nájdete v aplikácii Polar Flow.


Zostaňte v spojení s Polar smart notifikáciami

Nenechajte si nič ujsť. Fitness monitor Polar A360 vás pomocou vibrácií upozorní na prichádzajúce hovory, správy, aktualizácie zo sociálnych médií a pripomienky z kalendára.

Zaručené výsledky

Polar A360 je fitness monitor, ktorý vie viac. Spoločne s funkciou Polar Smart Coaching tak môžete zhodnotiť každodenné zlepšenie fyzickej kondície, plánovať vaše individuálne tréningy, cvičiť v správnej intenzite a získať okamžitú spätnú väzbu. Polar A360 je navrhnutý pre maximálny pôžitok a motiváciu.


Nenechajte si nič ujsť

S Polar A360 sa môžete rozhodnúť, či chcete byť stále na príjme a dostávať upozornenia priamo na zápästie. V tréningovom režime si môžete zvoliť, či chcete hovor prijať alebo nie. Aj ostatné upozornenia vrátane správ, udalostí z kalendára a aktivít zo sociálnych medií tak môžete sledovať priamo na zápästí.

Technický vnútri, štýlový navonok

Polar A360 je fitness monitor s elegantným, minimalistickým dizajnom, ktorý kombinuje módu a funkčnosť. Všetky informácie môžete sledovať na farebnom dotykovom displeji. Na výber máte z mnohých farebných variantov pohodlných silikónových a na dotyk príjemných remienkov s bezpečnostnou sponou. K dispozícii v troch veľkostiach.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Kalendár Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Kalendár Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento náramek kompatibilní s IOS? A 360 M máte uvedeno, že kompatibilní je, u velikosti S však ne. Děkuji

Dobrý den, je náramek kompatibilní s Huawei P9 Lite?

Dobrý den, jsou hodinky kompatibilní s mobilním telefonem Blackberry Leap?

Zaznamenávají i počet kroků, případně vzdálenosti?

Príslušenstvo pre Polar A360 Black - S
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií