Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polar A370 rubínový veľ. S

Zobraziť katalóg
Polar A370 rubínový veľ. S
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, pripojenie pomocou Bluetooth, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  SPTPol015 Produktové číslo:  725882047041 Stránky výrobcu

Polar A370 rubínový veľ. S

Polar A370 je fitness náramok, ktorý zaručene nezložíte z ruky. Ponúka mnoho užitočných funkcií, ktoré pracujú takmer stále. Samozrejme, nechýba v nich ani funkcia klasických hodiniek. Ocení ho takmer každý športovec, pretože sa dá využiť skoro pri každom športe. Samotný náramok je vyrobený z mäkkého, no odolného silikónu v rubínovej farbe a zapínanie je z ušľachtilej ocele. Čistý vzhľad podtrhuje dotykový farebný TFT displej s uhlopriečkou zhruba jedného palca. Vnútri tohto tela s moderným dizajnom sa ukrýva množstvo inteligentných funkcií, ako napríklad meranie tepu či analýza spánku. Hodinky sú vodoodolné do hĺbky 30 metrov, a preto sú vhodné aj pre plavcov. Navyše sa dajú prepojiť cez Bluetooth so smartfónom, vďaka čomu si môžete čítať notifikácie priamo na nich. Veľkosť: S.

Kľúčové vlastnosti Polar A370 Rubínový

  • Inteligentný náramok Polar A370 zaujme moderným dizajnom a kvalitným dotykovým displejom
  • Je vodoodolný do 30 m, teda vhodný pre plavcov
  • Je možné ho využiť pri vykonávaní viac ako 100 rôznych športov
  • Jeho inteligentné funkcie pracujú neustále a vy tak máte nad všetkým plný prehľad
  • Dokáže vypočítať počet spálených kalórií alebo analyzovať váš spánok
  • Je kompatibilný so smartfónmi s operačným systémom Android a iOS

Vo dne aj v noci

Jednou z už spomínaných funkcií je meranie srdcového tepu. Náramok sleduje vašu tepovú frekvenciu 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Kombináciou merania vašich aktivít a srdcového tepu tak poskytuje rozvinutejší pohľad na váš každodenný život. Hodinky následne dokážu vytvoriť časovú os a na nej zaznamenať, kedy vo vašom dni bola fyzická aktivita najvyššia. Naopak v noci, keď spíte, iste oceníte režim monitorovania spánku. Náramok vie sledovať spánok a vyvodiť spätnú väzbu o jeho dĺžke a kvalite. Môže vás tak ľahko naučiť, ako spať lepšie a byť ďalšie ráno fit.

Pre lepší životný štýl

Náramok sa môže pýšiť sprievodcom aktivít, ktorý monitoruje vaše aktivity v jednom dni a ponúkne vám, čo by ste ešte mohli vykonať. Poskytne vám aj výpis telesných aktivít, ktorý je možné využiť k spätnej väzbe. Nenechá vás ani len tak sedieť na mieste – pri dlhom sedení sa spustí jemný vibračný alarm, ktorý povzbudí k inej aktivite. Vďaka GPS z pripojeného smartfónu zistíte vašu rýchlosť, zdolanú vzdialenosť a trasu, ktorú ste ubehli alebo prešli. Táto funkcia funguje aj vo vnútri budov a je podporená akcelerometrom, ktorý je využitý na odhad rýchlosti behu.

PolarFlow

Zaujme aj svojím internetovým servisom PolarFlow, kde zadáte svoje informácie a tým odomknete ďalšie užitočné funkcie. Patrí medzi ne založenie vlastného športového profilu, ktorý si ušijete na mieru a následne môžete vykonávať jeho správu a analýzu. V službe PolarFlow je tiež možné založiť si vlastný tréningový plán podľa svojich obľúbených aktivít alebo sa dajú zobraziť aktívne a neaktívne doby vo vašom dni vrátane spánku. Ďalej nechýba online tréningový denník, prehľady vašich aktivít, možnosť podeliť sa s informáciami na Facebooku či Twitteri alebo prepojenie s inými fitness aplikáciami.

Kompatibilita s mobilným telefónom

Po pripojení náramku k mobilnému telefónu s operačným systémom Android 4.3 a vyšším alebo iOS 7 a vyšším s podporou Bluetooth 5.0 získate rozšírený prístup k svojmu telefónu. Ponúka tak možnosť zavibrovania a zobrazenia nových e-mailov, SMS správ, upozornení zo sociálnych sietí alebo na prichádzajúce hovory.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
23,5 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Zdravotné funkcie
Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Turečtina, Ruština, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Čínština, Indonézština, Japončina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
24 h (1 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Tento naramek bude pouze na objednávku nebo ho budete naskladnovat? Jaký bude termín dodání? Jedná se o cz distribuci? Děkuji. Šrámková

Diskusia a poradňa k Polar A370 rubínový veľ. S
Príslušenstvo pre Polar A370 rubínový veľ. S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A370 rubínový vel. S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A370 Rubin Größe S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A370 Rubin Größe S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar A370 rubinpiros S méret.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií