AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Polar A370 White S

Zobraziť katalóg
Polar A370 White S
4,0 2 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie tempa, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, s integrovaným GPS, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  SPTPol006 Produktové číslo:  725882039473

Polar A370 White S

Meranie vašich aktivít už nie je iba krokomer. S fitness hodinkami Polar A370 bielej farby sa o sebe dozviete ďaleko viac. Hodinky sú vytvorené z odolného silikónového pásiku a farebného dotykového TFT displeja s uhlopriečkou zhruba 43 mm. Vďaka inteligentným funkciám bežiacich takmer neobmedzene vám hodinky zaručia neustále monitorovanie vášho tepu, zlepšenie analýzy spánku a k tomu budú akú súčasť množstva ďalších schopností zobrazovať vždy ten správny dátum a aktuálny čas. Tieto fitness hodinky sú vodeodolné, zobrazujú notifikácie z mobilného telefónu a podporujú veľa aplikácií pre monitorovanie športu a zdravého životného štýlu.

Kľúčové vlastnosti Polar A370

  • Skvelý a moderný dizajn v bielej farbe
  • Kvalitne prevedené silikónové telo a dotykový displej
  • Hodinky sú vodeodolné do hĺbky 30 m - vhodné pre plavcov
  • Možnosť aplikovania u viac ako 100 športov
  • Neustála kontrola tepovej frekvencie vo dne aj v noci
  • Prepracovaná funkcia Sleep Plus pre lepšiu analýzu spánku
  • Možnosť sledovania rýchlosti prepojením s GPS vášho mobilného telefónu
  • Výpis spálených kalórií podľa dĺžky aktivity a tepovej frekvencie
  • Kompatibilita s každým mobilným telefónom so systémom Android 5.0 a vyššími verziami

Kvalita určená pre športovcov

Fitness hodinky Polar sú vybavené odolným dotykovým TFT displejom s uhlopriečkou okolo jedného palca. Takáto veľkosť je vhodná pre ľudí, ktorí radi športujú a nechcú, aby sa im pri aktivitách niečo plietlo v pohybe. Pásik týchto hodiniek je vytvorený z odolného silikónu, ktorému nevadí pot ani nadpriemerná vlhkosť. Vďaka váhe, ktorá sa pohybuje mierne nad hranicou 30 g sa môže stať, že na ne úplne zabudnete. To ale nevadí, sú totiž vodeodolné a zároveň budú merať kvalitu vášho spánku. Polar sa ďalej chváli sprievodcom aktivít, ktorý monitoruje ako ste v danom dni boli aktívni a poradí, čo by ste ešte mohli robiť. Nechýba tiež výpis telesných aktivít, čo je funkcia vysielajúca spätnú väzbu ohľadom prosperity vami vykonaných aktivít.

Prepracovaná funkcia Sleep Plus a meranie tepu

Polar vybavil tento fitness náramok skvelou možnosťou monitorovania vášho spánku. Pre dobré zdravie, správnu regeneráciu a odbúranie stresu je potreba kvalitný spánok. Preto vie Sleep Plus merať dĺžku vášho spánku, silu či intenzitu vašich pohybov vrátane tepu a všetko potom zaznamená na časovú os pre ľahkú kontrolu. Okrem toho si môžete nastaviť, aby pri prekročení doby spánku alebo určitej tepovej frekvencie hodinky vibrovali a upozornili vás. V prípade, že hodinky stratia prijímaný signál GPS z mobilného telefónu, prepnú sa na indoor mód a skúsia prepočítavať vašu aktivitu a uplynulú vzdialenosť pomocou zabudovaného pohybového senzora.

Fitness náramok Polar ako výhodný doplnok pre váš mobilný telefón

Ak ste si mysleli, že je to všetko. Tak ani zďaleka nie je. Ak práve nemáte v pláne robiť jogu, cvičiť alebo si len tak zašportovať, nemusíte sa svojich hodiniek vzdať. Pre tieto chvíle je Polar A370 vybavený bežnými funkciami ako napríklad zobrazovanie aktuálneho času, dátumu a dňa z mesiaca. Ponúka tiež možnosť zavibrovania a zobrazenia náhľadu na nové správy, emaily, notifikácie zo sociálnych sietí alebo prichádzajúci hovor. Ak chcete využiť hodinky na 100%, budete sa musieť zaregistrovať do denníka Polar FLOW a tam si nastaviť všetky ďalšie informácie podľa manuálu.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
23,5 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza, Turistika Hotovo!
Zdravotné funkcie
Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
24 h (1 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze měřit ušlou vzdálenost i bez připojení na telefon? Děkuji

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak dlouhý je řemínek u jednotlivých velikostí. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, funguji prosím s Iphonem?

Dobrý den, chci se zeptat, je u hodinek Polar A 370 návod používání v češtině ? poradí si s uvedením do provozu i průměrný uživatel ICT ? Děkuji J.K.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak nastavit náramek a můj mobil(samsung s7) tak, aby se mi zobrazovaly přišlé zprávy, hovory a upozornění např. zprávy z messengeru? Děkuji

Dobrý den, zobrazuje náramek aktuální rychlost v průběhu běhu? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jakou vzdálenost má dosah náramek? Když mně někdo bude volat ukáže se kontakt na náramku? Když příjde zpráva SMS/WhatsApp/Messenger zobrazí se na náramku? Nebo si lze vybrat jen jednoho z nich?

Dobrý den, je tento náramek kompatibilní i s tabletem?

Dobrý deň, v popise kľúčových vlastností tohot výrobku je ako kompatibilita uvádzaný Android 5.0 a vyššie, avšak v prehľadoch parametrov už je uvedený ako operačný systém aj iOS. Odporúčam zjednotiť, nakoľko do parametrov vyhľadávania som zadala kompatibilitu s iOS, čo ale podľa iných dostupných informácií nie je. Ďakujem

prosím máte u tohto fitness náramku i černý řenínek??

12
Diskusia a poradňa k Polar A370 White S
Príslušenstvo pre Polar A370 White S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A370 bílý S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A370 White S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar White A370 S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií