Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Polyver Gumáky Winter Veľkosť 44

Zobraziť katalóg
Polyver Gumáky Winter Veľkosť 44
Gumáky – zimné, polyurethanové, zateplené polstrovanie zaisťuje maximálny komfort až do -40°C, extrémne odolné, hmotnosť iba 750g
Kód:  JVR069428 Produktové číslo:  7350034450221
Polyver Gumáky Winter Veľkosť 44 Predaj skončil

Polyver Gumáky Winter Veľkosť 44

Polyurethanové Polyver gumáky Winter ocenia všetci muži pracujúci v extrémnych podmienkach. Dominantou čižiem je ich komfortné nosenie aj pri extrémne nízkych teplotách, ktoré zaručí zateplené polstrovanie. Vďaka tomu sa v týchto gumákoch nemusíte obávať vyjsť aj pri teplotách vysoko pod nulou, sú totiž extrémne odolné až do -40 °C. K tomu prispieva tiež silná mrazuvzdorná podrážka, ktorá je navyše protišmyková a vyznačuje sa samozacelovacími vlastnosťami. Komfortné nosenie Polyver gumákov Winter zaisťuje tiež akrylová vlna, ktorá je umiestnená po celej vnútornej strane čižiem. Ďalšia z predností čižiem je ich veľmi nízka hmotnosť, ktorá je o 40 % nižšia ako u gumákov iného typu.

Kľúčové vlastnosti Polyver gumákov Winter

  • Extrémne odolné mrazu, vhodné až do -40 °C
  • Zateplené polstrovanie
  • Mrazuvzdorná podrážka
  • Polyver gumáky Winter sú vybavené akrylovou vlnou v ich vnútornej časti
  • Sú veľmi ľahké
  • Majú protišmykovú podrážku so samozacelovacími vlastnosťami
  • Vodoodolné
  • Polyver gumáky Winter sú vyrobené z polyurethanu
  • Farba: olivovo zelená

Gumáky, ktoré vás nesklamú ani v najnáročnejších podmienkach

Vysoko odolné Polyver gumáky Winter vás nesklamú ani v najnáročnejších podmienkach. Sú ideálne pre outdoorové aktivity, poľovníctvo, rybárstvo, využiť ich môžete aj pri stavebných prácach a všeobecne pre práce v otvorených priestoroch v priebehu zimných mesiacov. Okrem toho, že sú odolné aj v extrémne mrazivom počasí, sú tiež 100 % vodoodolné. Keďže sa jedná o čižmy určené pre extrémne klimatické aj pracovné podmienky, sú ošetrené proti baktériám. Polyver gumáky Winter sa stanú vaším nenahraditeľným pomocníkom pri práci v mimoriadne náročných podmienkach.

Veľkosť:
44

Hmotnosť:
750 g

Tepelný komfort:
-40 °C

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polyver Holínky Winter Velikost 44.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií