AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Posilňovacie lavice – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Lifefit
(1)
Funkcie
Chrbát
(1)
Hrudník
(1)
Paže
(1)
Brucho
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné posilňovacie lavice. Cenových hitov v kategórii posilňovacie lavice máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší posilňovacie lavice? Potom sa pozrite do kategórie lacné posilňovacie lavice.
1 položka
3,7
LIFEFIT S2 sed-ľah rovná
Posilňovacia lavica – na chrbát, hrudník, paže a brucho, rozmery 72 × 40 × 140 cm (V׊×H), hmotnosť 7,83 kg
Cenová bomba
67,90 € Ušetríte 8,05 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTlif048

Posilňovacie lavice – cenové bomby, akcie

článokAko cvičiť doma? Prehľad najlepších športov Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 
​​​​ TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.
Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.
fitnessKlarfit – všetko pre vaše efektívne cvičenie doma Nemáte čas chodiť do posilňovne alebo sa hanbíte? Cvičte doma! S Klarfit vás to bude baviť. Kvalitné fitness zariadenia a pomôcky Klarfit vám pomôžu byť aktívny kedykoľvek budete mať čas a chuť sa hýbať. Buďte v pohybe, keď sa pozeráte na televízor, zacvičte si, než...
Viac článkov
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií