AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Powerball počítač

Zobraziť katalóg
Powerball počítač
4,5 21 hodnotení
– odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  ZP020 Produktové číslo:  8808228123424

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Powerball počítač

Počítač na meranie rýchlosti otáčok a ďalších hodnôt rotora Powerball. Možno použiť na základné farebné modely Powerball 250 Hz i pre variant Neon. Modely Pro už tento počítač obsahujú.

Okrem rýchlosti otáčania dokáže sčítať aj počet otáčok Powerball (v stovkách otáčok) a silové indexy – priemerné rýchlosti otáčania za 30, 60 a 90 sekúnd. Okrem aktuálnych hodnôt zobrazuje a ukladá najvyššiu dosiahnutú rýchlosť otáčok, možno tak ľahko súťažiť s priateľmi, organizovať zápasy a podobne.

Parametre a špecifikácia:
Merané hodnoty: aktuálne otáčky, maximálne otáčky, počet otáčok rotora, silový index 30/60/90 (priemerné otáčky za 30/60/90 sekúnd)
Kompatibilné modely: Powerball 250 Hz, Powerball Neon (všetky farebné varianty)
Napájanie: 2× gombíková batéria GP377

Poznámka:
Produktové línie: Powerball 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych věděl jestli powerball počítač vypadá úplně stejně jako na obrázku nebo se jedná o novější verzi v černé barvě? Měl jsem tento a vyhovoval mi, ale ten černý mi nevyhovuje, tlačí do ruky. Děkuji předem za odpověď.

Je zarážející, že to nedělají s bluetooth.

Diskusia a poradňa k Powerball počítač
Príslušenstvo pre Powerball počítač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball počítač. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Powerball számláló.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií