AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Powerball Supernova

Zobraziť katalóg
Powerball Supernova
4,0 32 hodnotení
Powerball – maximálne otáčky 15000ot./min, silový odpor až 18kg, priemer 65mm, materiál: plast, počítadlo a podsvietenie
Kód:  ZP001g Produktové číslo:  5060109200782 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Powerball Supernova

Posilňujte svoje paže novým zábavným spôsobom s inovatívnym Powerballom . Je veľký len ako tenisová loptička a skvele sa drží v ruke. Nemusíte navštevovať drahé posilňovne a potiť sa u zdvíhanie činiek. Vďaka prepracovanému systému gyroskopu a vysokej rýchlosti otáčania až 15000 otáčok za minútu vám na ruku pôsobí ťažkým protizávažím. Cvičte pohodlne pri sledovaní televízie, pri čítaní novín alebo cestou do práce. Model Supernova má priehľadný obal a vyzerá ako kovový. Vnútri umiestnené biele a modré diódy efektne svietia pri roztočení Powerballu.

Ako to celé funguje?


Základným princípom je funkcia gyroskopu. Vnútri sa nachádza guľa rotujúca okolo osi , ktorej konce sú zapojené do oceľového prstenca, a vplyvom krúživých pohybov dôjde k jej roztočeniu. Vďaka vysokej rýchlosti má guľa tendenciu zotrvávať v rovnovážnej polohe, a tým pôsobí silou proti vašej ruke. Pri rýchlom roztočení, sa sila rovná závažiu s hmotnosťou viac 18 kg.


Začíname posilňovať


Svalovú hmotu môžete zväčšovať na celej paži. Zápästie, predlaktie, bicepsy, tricepsy alebo dokonca svaly prsné, to všetko sa dá s jednou čarovnou loptičkou . Nie je to žiadny výmysel, Powerball už zakúpili milióny spokojných ľudí. Nahradí vám až 50 druhov činiek , ktoré by ste so sebou museli ťahať všade, kde by ste chceli posilňovať.


Súťažte s ostatnými


Powerball má zabudovaný merač otáčok . Súťažte so svojimi kolegami v práci, s priateľmi alebo s rodinou, kto z vás má najšikovnejšiu ruku. Počítač vám ponúkne hneď 6 funkcií, medzi ktorými nechýba aktuálna rýchlosť, priemerná alebo maximálne dosiahnutá. Dôležité je však udržať sa na určitej rýchlosti aspoň 20 - 30 sekúnd pre maximálny účinok.


Doprajte si rehabilitáciu


Nielenže pri používaní Powerballu svaly cvičíte, ale tiež ich patrične preťahujete . Perfektne sa hodí pre zákazníkov, ktorí pracujú v odboroch, kde prevažne používajú ruky (napríklad práca na počítači). Zlepšenie ťažkostí pocítite už po pár týždňoch používania. Sami si navyše zvolíte, ktorú časť budete chcieť pretiahnuť a dĺžku cvičenia si nastavíte podľa vlastnej kondície.

Parametre a špecifikácia:


Model: 250 Hz, špeciálne spracovanie s priehľadným obalom, svietiacimi diódami a s počítačom otáčok (Accura V2.0)
Maximálne otáčky: 15000 ot/min
Silový odpor: až 18 kg
Rozmery: priemer 65 mm

Obsah balenia:
Powerball
2 štartovacie šnúrky (po krátkom tréningu možno Powerball roztočiť aj ručne)
Český návod

Parametre a špecifikácia

Max. počet otáčok
15 000 ot./min Hotovo!
Max. záťaž
18 kg Hotovo!
Priemer
65 mm Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Počítadlo, Podsvietenie Hotovo!

Vlastnosti

Max. počet otáčok
15 000 ot./min Hotovo!
Max. záťaž
18 kg Hotovo!
Priemer
65 mm Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Počítadlo, Podsvietenie Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: Powerball 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DOST NEGATIVNE HODNOTENIA VYROBKU CHCEM DETOM KUPIT SUPERNOVU OD AKEHO VYROBCU MATE TENTO VYROBOK

Diskusia a poradňa k Powerball Supernova
Príslušenstvo pre Powerball Supernova Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball Supernova Pro Multi-Light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Powerball Supernova karerősítő.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií