AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prana Luminate Short Grapevine bali, veľkosť M

Zobraziť katalóg
Prana Luminate Short Grapevine bali, veľkosť M
Kraťasy dámske
Kód:  SPTif0026 Rozšírená záruka +276 mesiacov Produktové číslo:  889760015680 Stránky výrobcu
Prana Luminate Short Grapevine bali, veľkosť M Predaj skončil

Prana Luminate Short Grapevine bali, veľkosť M

Štýlové kraťasy Luminate Short výrobcu Prana využijú najmä milovníčky jogy. Zaujme vás ich originálny dizajn vo fialovej farbe s potlačou Grapevine Bali.Komfortný strih veľkosti L sa dokonale prispôsobí vašim krivkám a nebude vás nijako obmedzovať v pohybe. Širokú elastickú gumu v páse môžete jednoducho prehnúť a podľa svojho vkusu si pre zmenu vytvoriť iný vzhľad. Extra pohodlné vystužené kraťasy už nebudete chcieť zložiť a každú jogovú zostavu si s nimi užijete ešte viac.

Kvalitné a funkčné šortky vyrobené v USA vás poteší svojimi skvelými vlastnosťami. Ako materiál bol použitý 90% Polyester a 10% Spandex, ktoré vám zaručia maximálnu pružnosť a výborný odvod vlhkosti. Vďaka tomu sa v nich budete cítiť dobre aj vtedy, keď sa pri cvičení trošku zapotíte. Kraťasy sa vám zídu hlavne v lete, keď vám v nich nebude príliš horúco.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn Grapevine Bali
  • Perfektné na cvičenie jogy
  • Širokú gumu v páse možné prehnúť
  • Vystužené pre maximálne pohodlie
  • Hladko sa prispôsobí vašej postave
  • Pružný materiál neobmedzuje pohyb
  • 90 % polyester a 10 % spandex
  • Veľkosť M

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prana Luminate Short Grapevine bali, veľkosť M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prana Luminate Short Grapevine bali velikost M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prana Luminate Short Grapevine Bali Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prana Luminate Short Grapevine Bali Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prana Luminate Rövid Grapevine bali M méret.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií