Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Princeton Tec Apex Olivová

Zobraziť katalóg
Princeton Tec Apex Olivová
Čelovka – výkon 550lm, dosvit až 120m, maximálna doba svietenia 200 hodín, vodoodolná podľa IPX7, hmotnosť 279g
Kód:  SPTPnc012 Produktové číslo:  APX550-OD
Princeton Tec Apex Olivová Predaj skončil

Princeton Tec Apex Olivová

Nosí ju v batohu skoro každý cyklista – čelovka býva nazývaná ako najužitočnejší nástroj, ktorým si môžete posvietiť. Čelovka poslúži za mnohých okolností: posvietite si na chalupe, keď musíte dôjsť po drevo alebo keď len neviete, či sa budete môcť vrátiť pred zotmením. Čelovka už v podstate nahrádza aj ručné svietidlá.

Je šikovné hľadať čelovku podľa typu napájania. Dobíjateľný akumulátor sa hodí, ak budete svietiť často, tužkové a iné baterky vyberiete pre núdzové prípady. Zdrojom napájania je AA batéria.

Špecifikácie čelovky Princeton Tec Apex Olivová

Svetelný tok udáva intenzitu svetla. Táto čelovka značky Princeton Tec produkuje svetlo 550 lm, čo je podobné 11 W kompaktnej (tiež úspornej) žiarovke. Svetlo dosiahne až na diaľku 120 m. Princeton Tec Apex Olivová uvedených parametrov dosiahne použitím 5 ks diód.

  • Napájanie zaobstaráva AA
  • Maximálny dosvit: 120 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Princeton Tec Apex Olivová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Princeton Tec Apex Olivová.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií