AD homeoffice AD homeoffice

Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41

Zobraziť katalóg
Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41
Obuv - s mäkkým a kvalitným materiálom, priedušná sieťovina, kombinujú flexibilitu a komfort
Kód:  SPTms1206 Produktové číslo:  4056206385874 Stránky výrobcu
Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41 Predaj skončil

Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41

Chcete perfektné bežecké topánky? Dámske bežecké topánky Puma Ignite Dual Wn S boli navrhnuté tak, aby vás podporili vo vašom obľúbenom športe na rekreačnej aj profesionálnej úrovni. Topánky boli vyrobené tak, aby poskytovali ideálnu pružnosť a polstrovanie pre bežcov na stredných a dlhých tratiach. Zaistia vám maximálne pohodlie a viac energie. Pevnosť topánky je tvorená dvojfarebnou, prémiovou, flexibilnou penou v hornej časti topánky pre pohodlný došľap a priedušnosť. Nechýbajú ani reflexné panely pre bezpečnosť v zhoršených svetelných podmienkach. Detailom, ktorý doťahuje topánky k dokonalosti, je mladistvý vzhľad vytvorený zaujímavými grafickými časťami.

Kľúčové vlastnosti

  • Bežecké topánky
  • Flexibilné
  • Profilovaná podrážka
  • Priedušné
  • Tlmia nárazy pri došliapnutí
  • Podošva odolná pred odermi
  • Kĺbové drážky pre zvýšenie návratnosti energie

Použitý materiál

Pena IGNITE vypĺňa strednú časť topánky a viditeľne prechádza až na pätu. Nechýba ale ani v prednej časti topánky, kde ju síce nie je vidno, ale to jej nezabráni prinášať svojmu nositeľovi maximálny komfort a vrátenie energie. Výrazné drážky zaisťujú kompresiu pri pohybe. Príjemný pocit pri behu navodzuje aj vytvarovaná horná časť topánky v miestach, kde sa dotýka ponožky. Vonkajšia časť je špeciálne vyvinutá, aby podporila špecifický pohyb každého bežca, pomáha lepšie prenášať váhu z päty na špičku a je maximálne flexibilná. Pätné gumové časti na uhlíkovej báze sú novinkou pre extra pevnosť. Zvršok bežeckej topánky je dostatočne priedušný, aby na ňom lepšie cirkuloval vzduch a rýchlejšie odvádzal pot z topánky von. Podrážka je maximálne priľnavá k povrchu terénu a zároveň odolná pred odermi, a vďaka tomu vám bude topánka dlhšie slúžiť.

Značka Puma

Rýchlosť a rivalita - založená bratmi Dasslerovými v roku 1924 pod menom Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Kvôli rozporom medzi bratmi zostala značka v roku 1948 v rukách staršieho Rudolfa, ktorý ju registroval najskôr pod menom Ruda, neskôr Puma. Zameriava sa hlavne na futbalovú a bežeckú obuv, tvárami Pumy sú legendy ako Pelé, Eusébio, Maradona alebo najrýchlejší človek sveta Usain Bolt.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purpl 41. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Ignite Dual Wn mit Magenta Purpl 41. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Ignite Dual Wn mit Magenta Purpl 41. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií