Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7

Zobraziť katalóg
Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7
Obuv - s mäkkým a kvalitným materiálom, priedušná sieťovina, kombinujú flexibilitu a komfort
Kód:  SPTms1044 Produktové číslo:  4056206386284 Stránky výrobcu
Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7 Predaj skončil

Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7

Chcete perfektné bežecké topánky? Dámske bežecké topánky Puma Ignite Dual Wn S boli navrhnuté tak, aby vás podporili vo vašom obľúbenom športe na rekreačnej aj profesionálnej úrovni. Topánky boli vyrobené tak, aby poskytovali ideálnu pružnosť a polstrovanie pre bežcov na stredných a dlhých tratiach. Zaistia vám maximálne pohodlie a viac energie. Pevnosť topánky je tvorená dvojfarebnou, prémiovou, flexibilnou penou v hornej časti topánky pre pohodlný došľap a priedušnosť. Nechýbajú ani reflexné panely pre bezpečnosť v zhoršených svetelných podmienkach. Detailom, ktorý doťahuje topánky k dokonalosti, je mladistvý vzhľad vytvorený zaujímavými grafickými časťami.

Kľúčové vlastnosti

  • Bežecké topánky
  • Flexibilné
  • Profilovaná podrážka
  • Priedušné
  • Tlmia nárazy pri došliapnutí
  • Podošva odolná pred odermi
  • Kĺbové drážky pre zvýšenie návratnosti energie

Použitý materiál

Pena IGNITE vypĺňa strednú časť topánky a viditeľne prechádza až na pätu. Nechýba ale ani v prednej časti topánky, kde ju síce nie je vidno, ale to jej nezabráni prinášať svojmu nositeľovi maximálny komfort a vrátenie energie. Výrazné drážky zaisťujú kompresiu pri pohybe. Príjemný pocit pri behu navodzuje aj vytvarovaná horná časť topánky v miestach, kde sa dotýka ponožky. Vonkajšia časť je špeciálne vyvinutá, aby podporila špecifický pohyb každého bežca, pomáha lepšie prenášať váhu z päty na špičku a je maximálne flexibilná. Pätné gumové časti na uhlíkovej báze sú novinkou pre extra pevnosť. Zvršok bežeckej topánky je dostatočne priedušný, aby na ňom lepšie cirkuloval vzduch a rýchlejšie odvádzal pot z topánky von. Podrážka je maximálne priľnavá k povrchu terénu a zároveň odolná pred odermi, a vďaka tomu vám bude topánka dlhšie slúžiť.

Značka Puma

Rýchlosť a rivalita - založená bratmi Dasslerovými v roku 1924 pod menom Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Kvôli rozporom medzi bratmi zostala značka v roku 1948 v rukách staršieho Rudolfa, ktorý ju registroval najskôr pod menom Ruda, neskôr Puma. Zameriava sa hlavne na futbalovú a bežeckú obuv, tvárami Pumy sú legendy ako Pelé, Eusébio, Maradona alebo najrýchlejší človek sveta Usain Bolt.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Ignite Dual Wn s Red Blast-Roy 7.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií