AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Puma WT Essential Long Tight black XS

Zobraziť katalóg
Puma WT Essential Long Tight black XS
Legíny športové, kvalitné a komfortné materiály, držia svoj tvar, dodávajú flexibilitu, sieťovina zlepšuje cirkuláciu vzduchu, elastický pás, na zadnej strane malé vrecko
Kód:  SPTms1304 Produktové číslo:  4053986404481 Stránky výrobcu
Puma WT Essential Long Tight black XS Predaj skončil

Puma WT Essential Long Tight black XS

Moderné dámske, dlhé legíny sú perfektné na fyzický tréning či pre trávenie voľného času. Nohavice sú vyrobené z veľmi kvalitných materiálov, ktoré poskytujú dokonalý komfort a vďaka ktorým legíny veľmi dobre sedia a dlhodobo si udržiavajú svoj tvar. Sieťovina, ktorá je všitá do nohavíc, zlepšuje cirkuláciu vzduchu a komfort počas fyzickej námahy. Disponujú extra širokým pásom, praktickým vreckom a reflexnými prvkami, ktoré prispievajú k vašej bezpečnosti pri behaní vonku za šera. Neváhajte vyskúšať nové legíny, ktoré sa pýšia moderným a štýlovým dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámske športové legíny
  • Moderný dizajn
  • Vhodné pre tréning aj voľný čas
  • Kvalitné materiály
  • Extra široký pas
  • Sieťovina pre dobrú priedušnosť
  • Zmes polyesteru a elastanu

Materiál:
89 % polyester
11 % elastan

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma WT Essential Long Tight black XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma WT Essential Long Tight black XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma WT Wesentliche Long Tights Black XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma WT Wesentliche Long Tights Black XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Essential WT hosszú szűk fekete XS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií