Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Quad Lock Universal adaptér

Zobraziť katalóg
Quad Lock Universal adaptér
4,5 8 hodnotení
Držiak univerzálny, Quad Lock duálny blokovací systém, Twist Lock and Go, 3M VHB páska
Kód:  QUAL04d Produktové číslo:  QLA-UNI-B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Universal adaptér

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov na populárne mobilné telefóny, ako je Apple iPhone či Samsung Galaxy a ďalšie. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, kedy ho možno používať pri každodenných aj športových aktivitách. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.

Ak nevlastníte iPhone alebo Samsung Galaxy S4/S5, a napriek tomu chcete vlastniť tento jedinečný systém držiakov, tak pre vás máme riešenie. Quad Lock Universal adaptér pripevníte na akýkoľvek mobilný telefón. Stačí iba odstrániť lepivú ochrannú vrstvu a pripevniť adaptér na zadnú stranu telefónu. Adaptér je kompatibilný s celým radom produktov Quad Lock (držiaky, statívy, pásky).

Veľmi silná 3M HVB lepiaca páska zaisťuje pevný spoj na väčšine mobilných telefónov, tabletov a ďalších zariadení. Ak sa rozhodnete držiak nevyužívať, adaptér je možné ľahko odstrániť pomocou horúceho vzduchu - na zariadení nezostávajú žiadne stopy po lepidle.

Obsah balenia:

  • 1× Quad Lock Universal Adaptér

Rozmery:
42 × 42 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je ten adaptér vysoký?

Diskusia a poradňa k Quad Lock Universal adaptér
Príslušenstvo pre Quad Lock Universal adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Universal adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Universal Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Universal Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock univerzális adapter.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií