Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Nabu Green 2015 ML

Zobraziť katalóg
Razer Nabu Green 2015 ML
3,4 9 hodnotení
Fitness náramok pre telefóny s OS Android 4.3 + / iOS, 128x16 OLED displej, monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok / sms, email, call, facebook), vodeodolný, Bluetooth 4.0, priemer náramku 66mm, výdrž batérie až 7 dní
71,06 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MR072ds5g Produktové číslo:  RZ15-01520600-R3G1

Razer Nabu Green 2015 ML

Razer Nabu Green 2015 ML je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ultimátne zariadenie pre prežitie

Razer Nabu je príspevkom herné spoločnosti Razer do oblasti moderných inteligentných prenosných zariadení, tzv. Wearables. Je spojením toho najvyberanejšieho hardvéru a nejsofistikovanějšího softvér, aby všetkým záujemcom poskytol perfektný prehled o ich pohybových aktivitách a predovšetkým - donútil je k nemu, pretože na Zemi prebieha práve vypuknuvší pandémie záhadného vírusu, ktorý všetkých obyvateľov mení na krvilačné zombies a vašou úlohou je hlavne zostať nažive.

Vypnuté
Buďte v kontaktu

Zostať v kontakte

Nielen v prípade zombie apokalypsy, ale aj pri každodennom fungovaní je dôležité predovšetkým zostať v kontakte. Razer Nabu vám tak na vaše zápästie odosiela dôležité informácie o prichádzajúcich telefónnych hovoroch, textových správach, e-mailoch a ďalšie oznámenia aplikácií s pomocou citlivých vibrácií špeciálne upravené prehledné aplikácie. Nezmeškáte tak nič dôležité - či už budete utekať pred rozzúrenú hordou zombií, či sa baviť u svojich obľúbených herných titulov.


Dostaňte sa do kondície

Za oknami prebieha prírodný výber, ktorého výsledkom je len prežitie najsilnejších. Nabu vám preto pomôže zostať v kondícii vďaka špičkovému OLED displeji, integrovanému akcelerometra a ukazovateľmi výkonu v reálnom čase, vďaka čomu budete mať ihneď prehled o tom, ako si stojíte. Počítajú sa ušlé kroky, celková urazená vzdialenosť, spálené kalórie, čas aktívneho pohybu a možno si nastaviť aj vlastné ciele, ktorých potrebujete dosiahnuť, aby vaše prežitie bolo zaistené.

Vypnuté
Dostaňte se do kondice

S Nabu máte dokonalý prehled o svojich aktivitách


Vypnuté
Hlídá vás i ve spánku

Stráži vás, kým spíte

Nabu sleduje váš spánok a zobrazuje vám užitočné informácie ohledom jeho trvania i kvalite. Navyše disponuje funkciou tichého a k užívateľovi šetrného alarmu, ktorý vás spoľahlivo zobudí, kedykoľvek to budete potrebovať.
Náramok je potuodolný, nevadí mu dážď, ale do sprchy si ho radšej neberte.


Spoznajte jeden druhého

O tom, že sa nejedná o len tak obyčajné chytré hodinky, svedčí inovatívne funkcie, ktorá len za pomoci podanie ruky inému užívateľovi so zariadením Nabu umožní vzájomne si vymeniť informácie o Facebookových a Twitterových účtoch. Stretávať a poznávať iných ľudí ešte nikdy nebolo tak jednoduché.

Vypnuté
Poznejte se

Ovládanie telefónu na diaľku

Synchronizácia všetkých dát prostredníctvom siete Bluetooth je samozrejmosťou, vrátane možnosti ukladať až 5 dní dát, v prípade, že telefón niekomu zapožičiate. Navyše jeho prostredníctvom je možné na diaľku ovládať aj funkcie mobilného telefónu s operačnými systémami Android 4.3 a vyššími, či Apple iOS - či už sa jedná o hudobný prehrávač, či funkcie fotoaparátu. Jednoducho nastavte špeciálnu funkciu v Nabu aplikáciu a ste pripravení okamžite vyraziť.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím vás nikde jsem nenašel zadaný obvod zápěstí tak by mi někdo mohl pomoc. Předem děkuji

Dobrý den je možné objednat nabíjecí kabel? Zboží mám koupene od vás a kabel jsem stratila :(děkuji

Dobrý den, můžete mi doporučit nějaký kvalitní fitness náramek, který bude kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy SIII Mini? Bohužel mě se žádný takový najít nepodařil. Děkuji Vránová

Príslušenstvo pre Razer Nabu Green 2015 ML
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií